Spora tam destek sürecek

  • 0
  • 673
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gençlerin kötüalışkanlıklardan uzak durup, spora, sanata ve topluma kazandırılmaları içinsosyal, kültürel ve spor alanında yatırımların yeni dönemde de aralıksızsüreceğini söyledi. Spora ve sporcuya her zaman desteklerin tam olduğunu dilegetiren başkan Karabağ, "İlçemiz, ihtiyacı olan spor alanlarına bir birkavuşuyor. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla spora yatırım yapmayısürdüreceğiz" dedi.  

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki amatör sporkulüpleri başkanları, antrenörleri ve yöneticileri ile Havuz düğün salonundabir araya geldi. Göreve geldiğinden itibaren spora destek verdiklerinin altınıçizen başkan Karabağ, "İhtiyaçlarımızı belediyemizin imkânları dahilindetamamlıyoruz" diye konuştu. 

"KÖTÜ ALIŞKANLIKTA DEĞİL, SPORDABİRLEŞELİM"
 Başkan Karabağ göreve geldiğinde ilk yaptığı işlerin başında AlparslanMahallesi'ndeki Şehit Ümit Boz spor tesislerinin iyileştirilip, günümüz modernşartlarına uygun hale getirildiğini hatırlattı. Karabağ, "Artık resmimüsabakaların oynandığı spor tesislerimiz var. Bu alanları ilçemiz sporuna vesporcularına kazandırdığımız için gurur duyuyorum. Doğançay, Şehit Ümit Boz veAdalet mahallelerindeki spor salonumuzu amatör spor kulüpleri ve ilçemizdeyaşayan vatandaşlarımız için yaptık. Belediyemizin imkânları doğrultusundaspora ve sporcularımıza destek vermeye çalışıyoruz, desteklerimiz de sürecek.Gümüşpala pazaryerinin üst kısmındaki ve Soğukkuyu'da yeni yaptığımız halı sahada yine ilçemiz sporuna katkı sağlamak, gençlerimiz, yeni yetişeceksporcularımız için önemli alanlar oldu. Toplumun hassas olduğu gençliği kötüalışkanlıklardan kurtarmanın yolu hastane yapmak, sağlık evi yapmak ve sporalanı yapmaktır. Ben de başkanlığım süresince elimden geleni yapmayaçalışıyorum. Bu doğrultuda da destek vermeye devam edeceğim" diyekaydetti. Başkan Karabağ daha sonra Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğiüyeleriyle buluştu. Çamkıran'daki dernek lokalinde vatandaşlara seslenenKarabağ, belediyenin 5 yıllık çalışmalarını anlatarak, yeni dönemdekiprojelerini de kamuoyuna sundu. Emekli Astsubayların sorun ve sıkıntılarını dadinleyen Karabağ, dernek binası ve çevredeki ihtiyaçlarla ilgili konulardaönerileri dinleyerek, çözümler buldu.   
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv