Sporla yeneceğiz

  • 0
  • 990
Yazı Boyutu:

Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı “Obeziteyle mücadele ediyoruz” kampanyasına Karşıyaka’dan da destek geldi. Sportif faaliyetlerinin yanı sıra sporda sosyal sorumluluk projeleriyle başarılı çalışmalara imza atan Bostanlıspor, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Karşıyaka Grup Başkanlığı ile protokol imzalayarak, Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Üniversitesi desteğiyle “Obeziteyi sporla yeneceğiz” çalışmasını başlattı.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, sporda sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, “sağlık her şeyin başında gelir. Obezitede çağımızın bir hastalığı. Ancak herkesin çeşitli şekilde bu hastalığı yenme şansı var. Biz de sporla obezitelilere yardımcı olmak istedik. İl Sağlık Müdürlüğü Karşıyaka Grup Başkanı Dr. Yıldıray Çığırgil’in çağrısı üzerine Karşıyaka Belediyesi’nin kulübümüz takımlarının çalışmalarına tahsis ettiği Gode Cengiz Spor Tesislerinde Karşıyakalı obezitelileri spora davet etme kararı aldık. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Obeziteyi sporla yeneceğiz diyoruz ve çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bizi destekleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz ile İzmir Üniversitesi mütevelli heyet üyelerine ve rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’e çok teşekkür ederiz” dedi.
Erboy, İl Sağlık Müdürlüğü Karşıyaka Grup Başkanlığı ile birlikte afiş hazırlayarak bunu tüm Karşıyaka’ya asarak, kampanyanın daha geniş kitlelere duyulmasını ve daha çok obezite hastasının spora çekilerek çağın hastalığından kurtulmasının sağlanmasına çalışacaklarını da sözlerine ekleyerek, kampanyaya destek beklediklerini de söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

Arşiv