Şubat ayına özel lezzetler

  • 0
  • 1.033
Yazı Boyutu:

Swissôtel Büyük Efes, misafirlerini Şubat ayında da birbirinden eşsiz lezzetlerle ağırlamaya devam ediyor.
Equinox ve Aquarium, aşklarını kutlamak isteyen çiftleri Sevgililer Günü’ne özel programlarla ağırlıyor. Equinox’un Sevgililer Günü menüsüne canlı müzik eşlik ederken; Aquarium, meze çeşitleri ve deniz ürünlerinden oluşan zengin menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Aquarium’da Türk ve Yunan müziği eşliğinde özel menü ve limitsiz yerli içecek KDV dahil 184 TL’ye sunuluyor. Yine canlı müzik keyfini  doyasıya yaşayabileceğiniz Equinox’ta ise özel menü ve limitsiz yerli içecek KDV dahil 196 TL’ye sizi bekliyor.
 
Swissôtel, Şubat ayında da tema haftaları ile dünya ve Türk Mutfağı’nın en özel seçkilerine ev sahipliği yapıyor. Equinox’un şık atmosferinde 18-23 Şubat tarihleri arasında, Özel Lezzet Haftası’nda İsviçre Mutfağı’nın baştan çıkaran tatlarından peynir fondü konuklarıyla buluşuyor.
İzmir'in rakısı, Efe Rakı'nın eşlik ettiği, babagannuş, "tirokafteri" gibi mezeler ve ızgara levrek filetonun biraraya geldiği özel bir menü ise Aquarium'da sizi bekliyor. Ayrıca her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Ege otlarından yaratılan lezzetler, İzmir'in en iyi buzuki performansını sergileyen Okeanos Grubu'nun canlı müziğine eşlik ediyor.
 
Café Swiss’in yöresel lezzet durakları, 18-22 Şubat tarihleri arasında kebabının anavatanı Adana’yı konuk ediyor. Adana’nın en meşhur aşçılarının maharetli ellerinden çıkan Adana kebabı, yüksük çorbası, bici bici ve daha birçok geleneksel lezzet, öğle yemeğinde konuklarını karşılıyor. Ayrıca Café Swiss’in temalı brunch’ları renkli bir Pazar günü geçirmek isteyenleri Şubat ayı boyunca baharatlarla zenginleşen Hint Mutfağı’na bekliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv