Sülale boyu turizm

  • 0
  • 2.797
Yazı Boyutu:

KAYA İzmir Thermal & Convention GenelMüdürü Muzaffer Tağıl ve Marla Otel Genel Müdürü Bircan Tağıl’ın kızları Sezinile oğulları Sezgin’de babaları, anneleri, teyzeleri ve yakın akrabaları gibiturizmi kendilerine meslek olarak seçti.

Onlarda anne ve babaları gibi sektöre hemokuyup hem de çalışarak girdi. Yaşar Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü’nde3’ncü sınıf öğrencisi olan Sezin Tağıl aynı zamanda Yaşar Üniversitesi İktisadive idari bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm ikincisi. Lise sonsınıftan itibaren sırasıyla  servis (komi), kat hizmetleri, bulaşık,mutfak. müşteri hizmetleri ve resepsiyonist olarak çalıştı. Okul zamanı boşgünleri ve hafta sonları İzmir'de   çalışan Sezin bu yıl 4’ncü kez ABD'nindeğişik eyeletlerinde 3,5 ay çalışıyor. Çalıştığı her kurumdan büyük beğeni vebaşarılar kazanarak geliyor.
Okulla birlikte pek çok organizasyona katılıpbirikimlerinden fayda yaratıyor. Büyük yerel bir gazetenin açtığı CV tasarımyarışmasında birincilik kazandı. Bu sene de Baston'da 5 yıldızlı bir oteldeResepsiyonist olarak çalışıyor. İngilizce ve Almanca biliyor.

 
 
 
 
 
Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde dereceyle 3’ncü sınıfa geçen Sezgin Tağıl’ınhedefi de baba, anne ve akrabalarının mesleği. Geçen yaz dil eğitimi için 3hafta Fransa'nın Lion kentine giden Sezgin, önümüzdeki ay ablasının yanınagiderek işe başlayacak. Kalacağı 3,5 aylık sürede dilini daha iyi konumagetirmek için çalışacak. Franzıscasının yanına İngilizce’yi ekleyecek.   

BAZILARI;

Gülşah Demir     : 2004  2010 yılları arası kongre turizmi ,yeğenim, üniversite mezunu

 Aykut  DEMİR    : 2006 2013 devam ediyor.kongre turizmi         

Sevgi Şahin         ; 1986 ' dan beriotelcilik yapmakta. 2010 açılıştan beri kaya termal İzmir, Banket-SatışMüdürü 

Nuran  Şahin       :1988 den 2001' e kadarçeşitli  otellerde üst kademelerde yönetici olarak görev yaptı. En sone Taksim otelcilik  Kemer Sultan Saray'da Satış Pazarlama Müdürüolarak ayrıldI.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv