Swiss'de bağ bozumu

İlki 2019 yılında gerçekleşen geleneksel “Büyük Efes Bağ Bozumu Festivali”, Swissôtel Büyük Efes'in yemyeşil bahçelerinde EkolFood ana sponsorluğu ve Gustobar iş birliği ile misafirlerini ağırladı.

  • 0
  • 3.514
Swiss'de bağ bozumu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir, çok özlediği festival ile yeniden buluştu. İlki 2019 yılında gerçekleşen geleneksel “Büyük Efes Bağ Bozumu Festivali”, Swissôtel Büyük Efes'in yemyeşil bahçelerinde EkolFood ana sponsorluğu ve Gustobar iş birliği ile misafirlerini ağırladı. Girişte HES kodu ve aşı kartı sorgusunun yapıldığı festivalde, 700’e yakın misafir pandemi önlemleri kapsamında bağ bozumu sezonunu kutladı.

 
Festivalde, gastronomi kültüründe üzüm ve bağcılığın yerini sağlamlaştırmak için çeşitli firmalar ve bağ sahipleri bir araya geldi.
 
İzmir’deki üzüm ve bağcılığa dikkat çekmenin hedeflendiği festivalde, Levon Bağış, Sobran, Caeli ve Yedi Bilgeler’in eğitim ve tadım amaçlı “workshop”larında konuklar bir araya gelirken, etkinliğin ilk gününde Equinox’ta gurme bir gecede eşleşmeli bir menü misafirlerin beğenisine sunuldu. Festival alanında ise Forte Akustik Jazz konseri keyifli anlar yaşattı.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Punta- Bir Meyhanenin Romanı’na meyhanede tanıtım

Öğretmenler günü buluşması

Turizmin duayenleri buluştu

Geleneksel ritüel bir kez daha gerçekleşti

40. yıla özel resepsiyon

“Bizimizmir Homeros Ödülleri” sahiplerini buldu