SWISSÔTEL BÜYÜK EFES DÜNYADAKİ İLK 650 OTEL ARASINDA

  • 0
  • 971
SWISSÔTEL BÜYÜK EFES DÜNYADAKİ İLK 650 OTEL ARASINDA
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissôtel Büyük Efes İzmir, Expedia sitelerinde liste başı olan otellere verilen "Expedia Insiders’ Select 2014" ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği tarafından düzenlenen, 2014 Kalite Yönetimi Ödülleri’nde “İzmir’de En İyi Yönetilen Şehir Oteli” ödüllerini alarak 2014’ü uğurladı. 

Dünya genelinde yaklaşık 2 milyon misafir yorumu baz alınarak hazırlanan listede yer alan sadece ilk 650 otele takdim edilen "Expedia Insiders Select 2014" ödülünü kazananlar arasında  Swissôtel Büyük Efes bu sene de yerini aldı. Olağanüstü misafir deneyimi yaşatan ve mükemmel hizmetten taviz vermeyen işletmelerin ödüllendirildiği Expedia ödülleri, Swissôtel'de gerçekleşen tören ile sahiplerini buldu. Ödülü alan otelin Genel Müdürü H. Rıza Elibol: Dünyadaki ilk 650 otel arasına girmekten ve 2014’ü yeni başarılar ile kapatmaktan ötürü gurur duyduklarini dile getirdi.

Swissôtel Büyük Efes, aynı zamanda POYD (Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen, Türk turizminin en iyi yönetilenlerinin belirlendiği   (Quality Management Awards 2014) “2014 Kalite Yönetimi Ödülleri”nde ise “İzmir’de En İyi Yönetilen Şehir Oteli” ödülüyle geçen sene olduğu gibi bu sene de ödüllendirildi. Ödül töreni için Antalya’ya giden Satış&Pazarlama Direktörü Pamela Tito bu ödülü ikinci kez İzmir’e kazandırmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Otelin Kazandığı Diğer Ödüller
2013 ve 2014 yıllarında, dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi TripAdvisor'ın Travellers' Choice Ödülleri'nde En İyi Lüks Oteller ve En İyi Oteller kategorilerinde ilk 25 otel arasında yer alan Swissôtel, yine Trip Advisor tarafından verilen 2014 Mükemmellik Sertifikası’nın da sahibi olmuştu.
2013 yılında bağlı olduğu zincir oteller arasından “Kurumsal Sürdürülebilirlikte Lider Otel” olarak ilan edilen otel, 2014’te ise Swissôtel’ler arasında “Yılın Oteli” olarak seçildi. İzmir’in incisi otel, Ace of Mice’ta "Ege'nin En İyi Toplantı Oteli", Skalite Ödülleri’nde "Türkiye'nin En İyi Zincir Oteli" ilan edilerek başarısını kanıtladı.  Bureau Veritas’tan elde ettiği "Altın Yeşil Otel" sertifikası ve IIP (Investors in People) sertifikası ile İzmir'de ilklerin öncüsü olan otel, seçkin lezzetleri İzmirlilerle buluşturan 9.katındaki Equinox Restoran’ıyla İzmir Gourmet Guide tarafından Dünya Mutfağı kategorisinde 2013 ve 2014 yıllarında üst üste “En İyi Restoran” ödülünü elde etmişti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv