Takevli Öğretmenler Buluştu

Öğretmenler günü nedeniyle Kaya Thermal Otel’de düzenlenen geleneksel TAKEV Okulları resepsiyonu, TAKEV Okulları’nın öğretmen ve çalışanlarını buluşturdu. TAKEV Lisesi, TAKEV Narlıdere ve TAKEV Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda eğitim sürecine katkı koyan öğretmenler, Oğuzhan Akdeniz yönetimindeki Ladys and Centilmens grubunun performansıyla doyasıya eğlendi.

  • 0
  • 1.040
Takevli Öğretmenler Buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Öğretmenler günü nedeniyle Kaya Thermal Otel’de  düzenlenen geleneksel TAKEV Okulları resepsiyonu, TAKEV Okulları’nın öğretmen ve çalışanlarını buluşturdu. TAKEV Lisesi, TAKEV Narlıdere ve TAKEV Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda eğitim sürecine katkı koyan öğretmenler, Oğuzhan Akdeniz yönetimindeki Ladys and Centilmens grubunun performansıyla doyasıya eğlendi.

Kurumda 5, 10 ve 15 yılını dolduran TAKEVliler  ise düzenlenen plaket töreni ile onurlandırıldığı resepsiyonun açılışında söz alan TAKEV Okulları Kurucu Temsilcisi Nur Yaraş, TAKEV Okulları’nın  büyük , geniş en önemlisi de birlikteliği uzun yıllara dayalı kenetlenmiş bir aile olduğunu belirterek “herbiri alanlarının en iyisi olan ahlaklı, sağduyulu, aklı , bilimi, demokrasiyi temel alan siz sevgili çalışma arkadaşlarıma ; yine aynı değerlerle eğitim alacak ve  bu değerleri benimsemiş bir nesil yetiştirmek  için koyduğunuz katkıdan dolayı  teşekkür ediyorum. Sizler gibi öğretmenlerin  varlığı toplum huzuru ve barışının, aydınlık yarınların, bilimsel eğitimin, başarılı ve mutlu bir yaşamın simgesi ve garantisi . TAKEV Öğretmenlerinin ve tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun” dedi.

TAKEV Okulları Genel Müdürü Gönül Ketenci ise, “modern ve çağdaş eğitimin temsilcisi bir kurumuz. Tüm donanımlarımız ve materyallerimiz çağın son teknolojisine uygun ancak sizlerin özverili ve inançlı çalışma prensibiniz olmasa tüm bunların anlamı olmaz. TAKEV öğrencilerinin en büyük şansı  sizler gibi eğitimcilerle etkileşimde olması ve sizleri rol model kabul etmesi. Herbiriniz ilkeli, çağdaş ve kendini her gün geliştiren, çağın gereklerine uyum sağlayan eğitimcilersiniz. Eğitim sürecine sizler gibi meslektaşlarımla katkı koymaktan onur duyuyorum” dedi.  

Plaket törenini ardından gece boyunca eğlenen TAKEV öğretmenleri  şıklıkları ve zerafetleriyle de göz kamaştırdı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv