Tamer Levent’ten “Sanata Evet” söyleşisi

Ünlü oyuncu, yönetmen ve yazar, Devlet Tiyatroları Eski Genel Müdürü Tamer Levent, “Sanata Evet” programı kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi danışmanlığında hizmet veren İzmir Yarı Zamanlı Çocuk Konservatuvarını ve Uğur Okulları Güzelbahçe Kampüsünü ziyaret ederek öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

  • 0
  • 762
Tamer Levent’ten “Sanata Evet” söyleşisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçen yıl kapılarını İzmir’deki Uğur Okulları Güzelbahçe Kampüsü içerisinde öğrencilere açan Yarı Zamanlı Çocuk Konservatuvarı, ünlü oyuncu Tamer Levent’i misafir etti.

Öğrenci ve velilerle söyleşide bir araya gelip “Ben bütün insanların bir sanat eseri olduğunu düşünüyor ve ‘Sanata Evet’ kampanyasıyla da bunu anlatmaya çalışıyorum” diyerek sözlerine başlayan Levent, “Hangi meslek olursa olsun, o mesleği, uzun çalışma ve çabalar sonucu kafa yorduktan sonra anlayabilirsiniz. Yani özgüven sahibi olup, yaratıcı olabilirsiniz. Bu noktada bugün içinde bulunduğum, benzerini yıllar önce Almanya’da gördüğüm, öğrencilerin üretmesi, yaratması ve güzel olana yönelmesi için başarıyla tasarlanmış bu okul ve vizyon edindiği anlayış “Sanata Evet” vizyonunun güzel bir örneğidir. Burada “olmaz” değil “olur” diyerek yola çıkılmış ve insanlık için başarı ve mutluluk hedefi üzerinden düşünce oluşturulmuş ve hayata geçirilmiştir. İşte bu eğitim sanatıdır, okulun kurucusu Fırat Atlıhan’ı tebrik ediyorum” dedi.

Salonu dolduran katılımcılara “Sanata Evet” vizyonunu anlatan Levent, öğrenci ve ailelilerin katılımı ile çeşitli yaratıcı drama egzersizlerini de sahnede gerçekleştirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv