Tanı Kolejinde Sanatla İçe İçe Eğitim

“Önce Kendini Tanı” ilkesiyle hareket eden Tanı Koleji, öğrencilerine içlerindeki sporcu ve sanatçıyı keşfetme olanağı sunuyor.

  • 0
  • 350
Tanı Kolejinde Sanatla İçe İçe Eğitim
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Önce Kendini Tanı” ilkesiyle hareket eden Tanı Koleji, öğrencilerine içlerindeki sporcu ve sanatçıyı keşfetme olanağı sunuyor. Karşıyaka Ege Sanat Merkezi ve Spor Kulübü ile işbirliği sayesinde, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ortaokul ve anadolu lisesi öğrencilerinin yanında okul öncesi ve ilkokul öğrencileri de sanat ve sporla içe içe eğitim alma olanağı bulacaklar.

Özel Tanı İlkokul müdürü Deniz Karabacak, “ Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerimizin sanatsal ve sportif alanlarda ilgi ve yeteneklerini tespit ederek destekleme çalışmalarımız sürmektedir. Yapılan bu işbirliği çerçevesinde öğrenciler, Yaratıcı Drama Atölyesi, Dans Atölyesi, Türk Halk Oyunları, Resim Atölyesi ve Müzik Atölyesindeki birçok eğitime katılarak yeteneklerini geliştirebilecekler.” dedi.

Tanı Koleji Kurucu Genel Müdürü Ümit Genç ise “ Öğrencilerimizi sosyal, sportif ve sanatsal alanlarda desteklemek bizim eğitime bakış açımızdan çok önemli. Bu nedenle Karşıyaka Ege Sanat Merkezi ve Spor Kulübü ile yaptığımız işbirliği ile öğrencilerimizin mutlu bireyler olarak hayata hazırlanmalarına destek olabildiğimiz için gururluyuz.” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv