Tanıştıkları yerde evlendiler

Eğitimci Şevkiye ile Ali Kemal’in masalı 2014 yılında İzmir Arena’da müziğin efsane topluluğu Mazhar-Fuat Özkan konserinde start aldı.

  • 0
  • 4.540
Tanıştıkları yerde evlendiler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Eğitimci Şevkiye ile Ali Kemal’in masalı 2014 yılında İzmir Arena’da müziğin efsane topluluğu Mazhar-Fuat Özkan konserinde start aldı. Ortak arkadaşlarının onları tanıştırmasıyla ateşlenen fitil büyüdü, büyüdü ve tarihler 2019’u gösterirken Ali Kemal Çeşme Deniz Feneri’nde baş başa olacakları çok özel bir yemek düzenledi. Yemeğin yarısından sonra uygulamaya geçen sürprizlerin ardından Prensesi heyecana boğan sahne uygulamaya geçildi ve Prens’in açtığı küçük kutudan prensese uzatılan muhteşem halka aracılığıyla yapılan teklife feneri inleten “Evet” geldi ve evlilik yolunda ilk adım da böylece atıldı.

Konak Pier  AVM’nin en özel mekanlarından Elia Seafood Mezzes Ve Laura Kıtchen & Bar İşletme Müdürü Aziz Murat Erdoğan- Gülseren Erdoğan çiftinin pilot oğulları Ali Kemal ile Rıza Baran- Hacer Baran çiftinin öğretmen kızları Şevkiye Baran’ın İzmir arena’da gerçekleşen nikah ve düğünü çok sayıda simayı bir araya getirdi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un kıydığı nikahın tanıklıklarını İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı- Bortar Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, TÜPRAG Genel Müdürü Yaşar Dağlıoğlu, İDÇ Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Baştuğ, Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Çiftay İnş. Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Aydın, Hayrabolu Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Güler, Eğitimci Ayşe Nur Yurt, Eğitimci Gökçe Göçer yerine getirdi.
Geceye katılan arasında Doğan Metalyurjji Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, Ateş Çelik Sahiplerinden Erkan Güldoğan, FB Tekstil Sahibi Fesih Demirel, Batıgöz Hastaneleri Yönetim Kurulu Mehmet Söyler, Surtaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taşova, Pirim Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Büyükdağ, Çınar Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çınar, İzmir Oil Yönetim Kurulu Başkanı Şehmuz Kaya ile Ayis Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ay’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Sergiledikleri düğün dansıyla göz kamaştıran Şevkiye ile Ali Kemal, Aegean Band'in kenhdileri için hazırladığı repertuvarla gecenin ilerleyen saatlyerine kadar eğlendi. Çift balayı tatili için Çeşme’yi tercih etti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv