Tanju Okan özlemi salonlara sığmadı

  • 0
  • 1.400
Yazı Boyutu:

Türk Pop Müziği’nin ilk yıldızlarından biri olan Tanju Okan’ı Karşıyakalılar özlemle andı. 16 yıl önce Urla’da hayatını kaybeden sanatçıya duyulan özlem o kadar büyüktü ki, anma konserinde hayranları salona sığmadı. Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde düzenlenen gecede 800 kişi dillerden düşmeyen Tanju Okan şarkılarını bir kez daha söyleyebilmek için merdivenlerde bile oturmaya razı oldu. 
 
Türkiye’nin belki de tek sokak arası Operası Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’ndeki “Tanju Okan Şarkıları” gecesi için saatler öncesinde salonu dolduran müzikseverler unutulmaz bir gece geçirdi. Opera sanatçısı Tevfik Rodos’un yorumladığı Tanju Okan şarkılarının hemen hemen hepsine eşlik eden seyirciler konser sonunda sanatçıyı uzun süre ayakta alkışladı.
 
Düzenlemesini Ali Hoca’nın yaptığı konserde “Ağlayan Gözler”, “İki Yabancı”, “Çingene”,  “Votka, Rakı ve Şarap”, “Yorgunum”, “Kemancı”, “Kime Ne”, “Hancı”, “Kadınım”, “Öyle Sarhoş Olsam ki” ,“ Çık Git İçimden”, “İçkim Sigaram” ve “Deniz ve Mehtap“ gibi Tanju Okan’ın unutulmaz şarkıları seslendirildi. “Bizi anılarımıza geri götüren herkese teşekkür ederiz” diyen yüzlerce seyircinin alkışlı ısrarı sonucu yeniden sahneye gelen sanatçı Tevfik Rodos, yine seyircilerle birlikte iki şarkı daha söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv