“Tape’den Kodese 2” , Ege’de tanıtıldı

  • 0
  • 844
Yazı Boyutu:

Vatan Gazetesi polis adliye muhabiri Savaş Akın ve Fox Tv polis adliye muhabiriLokman Dağ, yeni çıkacak olan kitapları Tape’den Kodese 2’nin tanıtım vesöyleşisi için, Ege Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

EgeÜniversitesi İletişim ve Sosyal Medya Topluluğu (İMET) tarafından, üniversiteye davet edilen muhabirler, EgeÜniversitesi Yabancı Diller Bölümü Konferans Salonunda düzenlenen söyleşide,yeni çıkacak kitaplarını tanıtırken, öğrencilerle gazetecilik deneyimlerinipaylaştılar.

Adlidavalarda ortaya çıkan komik ve garip olayları işleyerek anlattıkları kitaptanbahseden Dağ ve Akın, kitabı hazırlarken çok eğlendiklerini söyledi.  “Gazetecilik yapmak güzel ve zevkli bir iş. Ancakyazdığınız haberin kalıcılığı olmaması gerçeğini düşünürsek bir noktada suyayazı yazmak gibi bir şey. Bizde o yüzden daha kalıcı işlere imza atmak istedikve kitap yazdık” şeklinde konuşan Akın, yeni çıkacak olan kitaplarının da en azilk kitap kadar ilgi göreceğinden emin olduğunu söyledi.

Öğrencilerle gazetecilikdeneyimlerini paylaşan Dağ, “Gazetecilik yapmanın ve bunu yaparken birazdaeğlenmek gerektiğinin farkında olan birisi olarak hem okuyanlara hem de bizekeyif veren bir eser ortaya çıkarmak istedik” diye konuştu. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon veSinema bölümü mezunu olduğunu belirterek, bugün erişmiş olduğu noktadaüniversitede almış olduğunu eğitimin önemine dikkat çeken Dağ, tüm gazeteciliköğrencilerine çok çalışmalarını nasihat etti ve gazetecilik alanında okulunyanında iş deneyimi ile tecrübe kazanmaları gerektiğini, söyledi.
 İZMİR(Ege Ajans/AnılBoduç-Mehmet Pelivan-Mehmet Anıl Ünal) 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv