Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir protokolüne iftar yemeği verdi. Kordon Otelde düzenlenen geceye İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İlçe Jandarma Komutanı Özcan Demirel,Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Uyan, Konak Kaymakamı Ahmet Önal, İzmir Baro Başkanı Avukat Özdemir Sökmen, kentteki şehit, gazi, dul ve yetim derneklerinin temsilcileri ve kalabalık bir grup katıldı.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda belediye sınırları içinde de ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı boyunca toplam 15 bin koli erzak yardımı yapıldığını, gezici yemek araçlarıyla da çeşitli yerlerde iftar yemekleri verdiklerini belirtti.
Tartan ayrıca ramazan ayında ülkelerinden çok uzakta ibadetlerini yerine getirmek zorunda kalan mültecileri de unutmadıklarını onlara da gıda yardımında bulunulduğunu hatırlattı. Tartan, kentte yaşayan herkesin birbirine destek olması gerektiğini belirterek, Bu özel ve anlamlı aylarda zorlukların yanında iyilikleri de paylaşıyoruz dedi.
İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç da Hakan Tartanın ramazan ayı boyunca örnek bir davranış ve devlet adamlığı sergilediğini belirterek teşekkür etti. İftar yemeği Alsancak Hocazade Cami İmami Ahmet Kuzgunun okuduğu ezan ve dualar ile açıldı.








