Tatil sonrasına bırakmayın

  • 0
  • 727
Yazı Boyutu:

İzmir’de toplu ulaşımda kullanılan öğrenci ve öğretmen kartlarının vize işlemleri 31 Ekim akşamı son buluyor. Araya girecek 6 günlük bayram tatilinin ardından geriye “sadece iki iş günü” kalacağını hatırlatan yetkililer “vize işlemlerini tatil sonrasına bırakmayın” uyarısında bulunuyor.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarından indirimli faydalanan kişiselleştirilmiş öğrenci ve öğretmen kartı sahipleri için 2012-2013 dönemi vize işlemleri, 31 Ekim 2012 günü mesai bitiminden itibaren sona eriyor. Mevcut kartların geçerliliğinin devam etmesi için vize işleminin bu tarihe kadar yapılması gerekiyor. Vize işlemi yapılmayan kartlar 1 Kasım 2012 tarihinden itibaren kullanıma kapanacak.
 
ESHOT Genel Müdürlüğü yetkilileri, 24 Ekim’de başlayacak 6 günlük bayram tatili sonrası vize işlemi için sadece 2 günlük bir zaman kalacağını ve kalan kısıtlı sürede gişelerde aşırı yoğunluk yaşanabileceğini hatırlatarak, işlemin son günlere bırakılmamasını önerdi.
Kart vizeleri,  Konak Katlı Otopark altındaki 3 ayrı büroda, Karşıyaka Vapur İskelesi, Bornova Metro İstasyonu ve F.Altay Aktarma İstasyonu’nda kurulan vize işlem bürolarında yapılıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

First Lady Zeikate, İzmir Ticaret Odası’nı ziyaret etti

Bayram coşkusu sporla taçlandı!

Buca’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan coşkusu erken yaşandı

EGİAD’dan 23 Nisan Mesajı

23 Nisan coşkusu Kültürpark’ta zirveye çıkıyor

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg