TED Aliağa’nın rotası; Türkiye şampiyonluğu

  • 0
  • 936
Yazı Boyutu:

TED Aliağa Koleji, İzmir okullar arası Oryantiring Şampiyonası’nda elde ettiği derecelerle Türkiye Şampiyonası’nda İzmir’i temsil etme hakkı kazandı. İzmir genelinde 21 okul ve 200'ü aşkın sporcunun katıldığı yarışlarda takım olarak başarı kazanan TED Aliağa Koleji, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkeler kategorisinde Haziran ayında Konya'da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda İzmir adına yarışacak.

Türkiye ve Dünya’da hızla gelişen, pusula yardımıyla zamana karşı doğru yön ve hedef bulma sporu olan Oryantiring yarışmalarında geçen yıl da İzmir birinciliği ve Türkiye üçüncülüğü elde eden TED Aliağa Koleji sporcuları, bu yılki yarışlarda da göz doldurdu. İzmir Okullar arası Oryantiring Şampiyonası’nda TED Aliağa Koleji sporcuları, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde takım olarak başarı kazanırken, okul sporcularından Hezin Serez Kaya da ferdi yarışlarda İzmir 2’ncisi oldu.

TED Aliağa Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Komsuoğlu, başarı kazanan öğrenci ve öğretmenleri kutladığını belirterek, "Geçen yıl Oryantiring Okul Takımı sporcularımız İzmir 1’ncisi ve Türkiye 3’ncüsü olarak bizleri gururlandırmışlardı. Sporcularımızın başarıları istikrarlı şekilde sürdürüyor olmaları mutluluk verici" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv