Tek Pota Basketbol Turnuvası’nın kazananı ATS2 oldu

  • 0
  • 907
Yazı Boyutu:

İzmir Üniversitesi ve Bostanlıspor tarafından düzenlenen Tek Pota Basketbol Turnuvası, öğrenci ve akademisyenler arasında rekabetin yüksek olduğu maçlara sahne oldu.
 
İzmir Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri için Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü tarafından düzenlenen Tek Pota Basketbol Turnuvası, İzmir Özel Fatih Koleji’nde yapılan final maçı ile sona erdi. 8 takımın katıldığı ve FİBA kurallarına göre oynanan maçlar sonucu Çağlar Akyol, Kerim Partigöç, Anıl Narlı, Semih Çerezci’den oluşan ATS2 takımı şampiyon oldu. Şampiyonlar kupa ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’ten aldı.
 
Emre Büyükgüngördü, Emir Tavalıoğlu, Çağrı Duygu’nun oynadığı Kısa Kırmızılılar’ın ikinci, Ozan Utku Gezen, Umut Yıldız, Ertuğrul Kral’ın oynadığı John Doe’un üçüncü olduğu turnuvada İzmir Üniversitesi akademisyenleri de çemberle buluşmak için ter döktü. İkinci olan Kısa Kırmızılılar’a kupa ve madalyalarını Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, üçüncü John Doe’ya ise kupa ve madalyalarını Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İzzettin Kök’ün takdim ettiği ödül töreninde Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, öğrencilerin sosyal ve sportif aktivitelerini her zaman desteklediklerini, turnuvanın gelecek yıllarda da devam etmesini istediklerini söyledi ve tüm sporcuları tebrik etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv