Teknoloji aşığı sevgililere özel

Sevgililer gününde ne hediye alacağını düşünenler ve sevgilisi teknolojiye aşık olanlar için görüntü teknolojilerinde fark yaratan ürünleriyle DJI, birçok alternatif sunuyor.

  • 0
  • 1.045
Teknoloji aşığı sevgililere özel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sevgililer gününde ne hediye alacağını düşünenler ve sevgilisi teknolojiye aşık olanlar için görüntü teknolojilerinde fark yaratan ürünleriyle DJI, birçok alternatif sunuyor.
 
DJI Mini SE İle Sınır Tanımayan Keşifler...
Mükemmel görüntü kalitesi, hafifliği, teknolojisi ve yenilenen tasarımıyla DJI Mini SE hava fotoğrafçılığına yeni bir boyut katıyor. Drone sektörünün lider markası DJI, dünyanın fotoğrafa ve videoya olan bakış açısını çığır açan yenilikleri ile değiştirmeye devam ediyor. Görüntüleme sistemleri ve insansız hava araçlarına yönelik geliştirdiği teknoloji ve yeni nesil uygulamalar ile tartışılmaz bir başarıya sahip olan DJI, en hafif ve en uygun fiyata sahip Mini SE ile drone teknolojisinde başarısını bir kez daha ortaya koyuyor. Boyutu ve hafifliği ile kolay taşınabilen Mini SE, özellikle zorlu coğrafi koşullarda büyük avantaj sağlıyor, yenilenen tasarımı ile görüntü kalitesini ve çekim keyfini zirveye taşıyor.
DJI Mini SE Fly More Combo Fiyatı: $ 558
 
DJI Mavic Mini 2 ile Seyahatler Daha Keyifli...
Anıları benzersiz bakış açısı ve etkileyici performansıyla eşsiz hale getiren DJI Mavic Mini 2, gezgin ruha sahip sevdikleriniz için vazgeçilmez bir hediye alternatifi... Görüntü teknolojileri alanında çığır açan DJI tarafından üretilen Mavic Mini 2, ultra hafif ve avuç içine sığan boyutuyla seyahat çantasında maceralara ortak oluyor. Güçlü özellikleriyle DJI Mavic Mini 2, nerede ve nasıl çekim yapılmak istenirse istensin tam bir özgürlük sağlıyor.
DJI Mini 2 Fly More Combo Fiyatı: $ 763
 
DJI Action 2 İle Macera Tutkunu Sevdikleriniz Kalıpların Dışına Çıkıyor...
DJI tarafından üretilmiş şimdiye kadarki en güçlü aksiyon kamerası Action 2, çok yönlü tasarımıyla kullanıcılarına aksiyondan daha fazlasını sunuyor. Macera tutkunu sevdiklerinizi mutlu etmenin en yenilikçi yolu Action 2, sevgililer günü için eşsiz bir hediye alternatifi... Zorlu koşulların kamerası DJI Action 2, yenilikçi manyetik tasarımı sayesinde hayatı yakalarken aksesuarların zahmetsizce değişmesini sağlıyor.  DJI Action 2 ile doğa yürüyüşlerinden safarilere, yarış pistlerinden sörfe kadar her aktivitede kalıplar kırılıyor, sınırlar kalkıyor. Dalış ile ilgilenen sualtı meraklılarından enduro ile ilgilenen motosiklet sevdalılarına kadar tüm koşullarda görüntü almak isteyenlerin güvenle kullanabileceği bir kamera Action 2…
DJI Action 2 Güç Modüllü Combo Fiyatı: $ 541
DJI Action 2 Çift Ekranlı Combo Fiyatı: $ 703
 
 DJI OM 5 İle Her An Güzel Anılar Biriktirin...
Lider teknoloji markası DJI tarafından üretilen akıllı telefon sabitleyicisi OM 5, sevgililer günü hediyesi için iyi bir alternatif sunuyor. DJI OM 5, ultra hafifliği ve boyutuyla sevdiklerinizin her an, her güzel anıda yanında olurken, fotoğraf ve video konusunda gelişmiş özellikleriyle anıların en güzel haliyle saklanmasını sağlıyor.  DJI OM 5 ile içerikler daha rahat ve keyifli üretilebiliyor. Opsiyonel Dolgu Işıklı Telefon Tutucusu sayesinde düşük ışıklarda profesyonel çekimler yapılabiliyor, çeşitli aksesuarlarla destekleniyor ve mükemmel içeriğe ulaşmaya yardımcı oluyor.  DJI OM 5, kullanıcılara sağladığı kolaylıklarla yaratıcı bir perspektif ortaya çıkarıyor.
DJI OM 5 Fiyatı: $ 198

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv