Tekvando takımına taze kan

  • 0
  • 796
Yazı Boyutu:


İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekvando takımının dümenineMert Tuncer ve Fuat Özçelik geçti. İkilinin amacı, sportif başarı çıtasınıyükseltip milli takıma İzmir’den daha çok sporcu göndermek.  
 
Avrupa Şampiyonu unvanını taşıyan İzmir BüyükşehirBelediyespor’un elde ettiği başarılarla kısa sürede Türkiye’nin en güçlüaltyapı kulüpleri arasına girdiğini belirten Tuncer-Özçelik ikilisi, takımsporlarındaki kupalara ambargo koymak için sıkı çalışmaya başladı. Ay-yıldızlıekibimize daha fazla sayıda sporcu göndermek isteyen ikilinin uyguladığıantrenman programı kısa sürede meyvesini verdi.

İzmir’de düzenlenen Kulüpler Türkiye TekvandoŞampiyonası’nda İzmir Büyükşehir Belediyespor erkek takımı üçüncü, bayan takımıbeşinci olurken, kulüplerde ise ikincilik elde etti. Şampiyonada erkeklerde 33kulüpten 216 sporcu bayanlarda ise 21 kulüpten 124 sporcu katılırken, 63 kilodaUğur Üçdinç altın madalyayı kazandı. 74 kiloda Rıdvan Akın ile 97 kiloda MehmetKorucu ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

46 kiloda Emel Utku Yetişkul, 53 kiloda Merve Gündoğar, 73kiloda Gözde Akbulak, 68 kiloda Mert Süngü ve 80 kiloda Berkcan Süngü bronzmadalyaya uzandı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekvando Branş SorumlusuKıvanç Dinçsalman; Mert Tuncer ve Fuat Özçelik'in tekvandoya yeni bir heyecankatacaklarını belirterek, "Milli takım düzeyinde kendilerini ispatlamışhocalarımızı bünyemize kattık. Yeni sezonda kendilerine başarılardiliyoruz" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv