Telefon ışığında sanat

Muzaffer İzgü Sokak’ta bulunan Sardunya Cafe Bar’da “Masterpiece'te sanatçı sensin” adlı etkinliğinde cep telefonu ışığında sanat çalışıldı

  • 0
  • 1.627
Telefon ışığında sanat
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:



İstanbul, Ankara ve İzmir’de  düzenledikleri etkinlikliklerle kişilerin sanatsal yanını ortaya çıkaran İstanbul merkezli Studio Masterpiece, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Muzaffer İzgü Sokak’ta bulunan Sardunya Cafe Bar’da  “Masterpiece'te sanatçı sensin” adlı etkinlik düzenledi.

Resimle uğraşmak istemesine karşı fırça dahi tutma fırsatı bulamayan çok sayıda İzmirli, tuvalle tanışma ve ilk eseri üretmenin keyif ve mutluluğunu yaşadı. 3 saatlik çalışmanın ardından, tanıştığı ve ilk eserini aktardığı tuvali kolunun altında evinin yolunu tuttu.

Aydınlıkta başlayıp havanın kararmasıyla da devam eden etkinlik ilginç görüntülere sahne oldu. Loşlaşan ortamda yarattığı tabloyu rahat görmek ve eserini kusursuzca tamamlamak isteyen sanatçı adayları, cep telefonlarının ışık kaynağını destek olarak kullandı.

Çalışmayı yöneten Studio Masterpiece’in genç ressamlarından Ayşegül Doğan, İzmir’de düzenledikleri etkinliğin yoğun ilgi gördüğünü ve ikinci sanat çalışması için kayıtlar yapıldığını söyledi.  “Keyif Seansı” olarak nitelediği workshop- resim çalışmasının hoş bir ortamda belirlenen bir konu üzerinde gerçekleştiğini belirten Doğan, “sanat ile dopdolu geçen seansın bitiminde katılımcıların evine, ofisine götürebilecekleri, arkadaşlarına hediye edebilecekleri kendi eserlerin olacak. Daha önce hiç resim ya da heykel yapmamışsan bile, Masterpiece'te sanatçı sensin” dedi.


 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Kuruluş yıldönümüne özel

Nadir Görülen Burun İçi Sinüs Tümörü Başarı ile Tedavi Edildi.

Kapılarını çok özel bir sergiye açtı

Arşiv