Telli çifti Atölye EN’de

  • 0
  • 2.005
Yazı Boyutu:

Atölye EN, Ankaralı sanatçı çift Çiğdem Buçak Telli ve Hamdi Telli’nin eserlerinden oluşan sergiye ev sahipliği yapmaya başladı.
Çiğdem Buçak Telli ve Hamdi Telli’nin İzmirli sanatseverlerin beğenisine sundukları digital art, yepyeni ve örnekleri çok az olan bir teknikte olan 25 çalışma sergi açılış kokteyline katılan sanatçılardan tam not aldı.  1958’de Antakya’da doğan, Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nden mezun olan Çiğdem Buçak Telli  öğretmenliğin yanı sıra çeşitli derneklere üyeliği bulunuyor.
Çiğdem ve Hamdi Telli çifti, çok sayıda karma sergiye katıldı, kişisel sergi açtı. 1956’da Ankara’da doğan, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan ve 1970’de Fotoğraf sanatı ile ilgilenmeye başlayan Hamdi Telli, ilk ödülünü 1974’de Kültür Bakanlığı’nın açmış olduğu “Türkiye” konulu Fotoğraf yarışmasında aldı. Çeşitli kuruluşlarda üstlendiği görevlerinin yanında sanat çalışmalarını kendi atölyesinde sürdüren sanatçı, Çeşitli kurumlarda “Fotoğraf” dersleri de verdi. Çift, “Digital Art” çalışmalarını 1991’den bu yana Ankara’da sürdürüyor. Birbirinden farklı ve özel eserlerin yer aldığı sergi 10 Haziran’a kadar Atölye EN’de gezilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Salihli'de felsefe rüzgarı esecek

30. Yılını Serenad Bağcan Konseri ile Taçlandırdı

Gençlerden doğaltaşa “dekoratif” dokunuş

Zeynep Duru'nun Milano çıkarması

Kadınlar ‘Hey’ diyor

İsmail Altunsaray ile Türkü Dolu Gece

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg