Temizlik ve sosyal mesafe tamam

Doğal güzellikleri ile her yıl on binlerce tatilciyi misafir eden Karaburun’un plajları, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yeniden düzenleniyor.

  • 0
  • 2.222
Temizlik ve sosyal mesafe tamam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Doğal güzellikleri ile her yıl on binlerce tatilciyi misafir eden Karaburun’un plajları, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yeniden düzenleniyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının bugün itibarıyla büyük ölçüde kaldırılması ile özellikle yerli turistlerin ve yazlıkçıların akınına uğraması beklenen ilçenin plajlarında hummalı bir çalışma sürüyor. Plajlardaki çöpler temizlenirken, onarılıp boyanan plaj şemsiyeleri, aralarında ikişer metre olacak şekilde yerleştirildi.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Mordoğan’daki Ardıç plajı ile başlayan düzenlemelerin, 15 Haziran’a kadar tamamlanacağını belirterek vatandaşlara hijyen ve temizlik uyarısı yaptı.

“EVİMİZİN KİRLETİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ” 
Vatandaşların da çevreye ve doğaya zarar vermeden tatillerini geçirmelerini isteyen İlkay Girgin Erdoğan, “Karaburun bizim evimiz. Evimize gelen herkesi başımızın üstünde taşımaya razıyız. Yeter ki toplum olarak çok dikkatli ve temkinli olalım. Son üç ayda yaşadıklarımızı yeniden yaşamamak için tedbirlere uyalım. Biz Karaburun Belediyesi olarak sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Ancak gerek vatandaşların gerekse işletmelerin duyarlı davranmaları; denizlerimizi, plajlarımızı, sokaklarımızı kirletmemeleri gerekiyor. Hijyen kurallarına uymayan her kim olursa olsun gerekli uyarıları yapacağız. Kimsenin evimizi kirletmesine izin veremeyiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

Arşiv