Tercih robotuyla tam isabet

  • 0
  • 762
Yazı Boyutu:

2013-2014 eğitimöğretim yılında üniversiteye girecek gençleri bilgilendirmek ve tercihlerindeyardımcı olmak aracılığıyla Ege üniversitesi Merkez kütüphanesinde başlatılan “Tercih Günleri”nde başta Rektör Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ve Rektör YardımcısıProf. Dr. Atilla Silkü olmak üzere tüm fakülte ve yüksekokul temsilcilerindenoluşan 100 akademisyen seferber oldu. 4 yıldır tercih robotuyla öğrencilerintercihlerinde tam isabet kaydedilen Ege Üniversitesi’nde 2 gün boyunca adaylarayardımcı olunacak.

Stantların başında öğretim elemanları puandan, kaydolmaşansına ve mezuniyetten sonraki iş imkanlarına kadar bilgi verirken RektörProf. Dr. Candeğer Yılmaz, Egeli olmak bir ayrıcalıktır” diyerek aday gençlere,bu ayrıcalığın zevkini tatmaya çalışın tavsiyesinde bulundu. 

“REKLAMA İHTİYACIMIZYOK’’
Rektör yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü “Türkiye’de bulunan 176 üniversiteiçerisinde reklama ihtiyacı olmayan bir kaç üniversiteden biriyiz”  diyerek Beşincisi düzenlenen TercihGünlerinin asıl amacının tercih yapacak öğrencilere bilgi vermek olduğunuvurguladı. İZMİR(Ege Ajans/ Yusuf Civaoğlu, Abdullah Yaşa ,Mehmet Doğan Çetin)


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Bölge Bölge Türkiye

Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Büyük Adımlar

Bayraklı'da çocuklar yerinde öğreniyor

Çocuk Gözüyle Doğa ve Renkleri İbramaki'de

Arşiv