TERÖRE KARŞIYAKA’DAN PANKARTLI TEPKİ GELDİ

  • 0
  • 946
Yazı Boyutu:

İzmir’in Foça İlçesi’nde 9 Ağustos 2012 Perşembe günü yaşanan menfur saldırıya karşı tepkiler Karşıyaka’da pankartlara yansıdı. Karşıyaka Belediyesi kentin çeşitli yerlerine astığı dev pankartlarla saldırıyı kınadı. Askerimizin şehit olduğu biri sivil 11 kişinin de yaralandığı saldırının ardından hemen ilçeye giderek, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a baş sağlığı ziyaretinde bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka’da asılan pankartların verdiği mesajlara dikkat çekti.
 
Karşıyaka Belediye Hizmet Binası, Çarşı, Bahçelievler Katlı Pazaryeri, Vapur İskelesi ile cadde ve köprülere asılan dev pankartlarla Karşıyakalılar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimize her ne koşulda olursa olsun sahip çıkılacağı mesajı verildi.
 
Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelen saldırılara birlik ve bütünlük duygumuzu kaybetmeden göğüs gerilmesi gerektiğini belirten Başkan Durak, “Umarım bu son olur” diyerek, saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’a kalite tescili

İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Arşiv