TGF Genel Başkanı Atilla Sertel’in 10 Kasım Mesajı

  • 0
  • 883
Yazı Boyutu:

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Sertel mesajında, Türk milletine çağ atlatan ve geleceğe taşıyan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andıklarını belirtti.
Sertel, şöyle dedi: “Aramızdan ayrılalı 74 yıl olmasına rağmen, öğretileri, düşünceleri, eserleri, devrimleri bize ışık tutmaktadır, yol göstermektedir. Barışın, dostluğun ve kardeşliğin, çok sıkıntılı olduğu günümüzde, Atatürk'ün eserlerinin değeri de her gün artmaktadır. Atatürk, yaptıklarıyla Türk halkının ve tüm dünyanın gönlünde erişilemez ve dokunulamaz bir yerdedir. Öyle de kalacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde özgürce yaşıyorsak, bunu Atatürk’e ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Hangi düşünceden olursa olsun, hangi fikri savunursa savunsun, biz herkesin özgürce konuşabilmesini istiyoruz. Bu ülkede basın ve ifade özgürlüğü istiyoruz. Cumhuriyeti kuran ve kuvayi milliye ruhuyla bağımsızlığımızı sağlayan bize cennet gibi bir ülke bırakanlara minnettarız. Bugün Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu olarak Anıtkabir’de bir kez daha huzuruna çıkacağımız Atamızı ölümünün 74’ncü yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

17. Kolordu Şehitleri’nin anısı yaşatılıyor

Hükümetimizin alacağı her tedbirin ihracatı destekler nitelikte olması gerekmektedir

Tarımın güçlü yarınlarına inanıyoruz

Kamuda Tasarruf Paketi Değerlendirmesi

Arşiv