Tiyatro Tırı mahalle turunda

Çiğli Belediyesi tiyatro tırı mahalle mahalle gezerek “Çilek ve Arkadaşları” isimli oyunu Çiğlili çocuklarla buluşturuyor.

  • 0
  • 670
Tiyatro Tırı mahalle turunda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından Çiğli Belediyesi’nden çocuklara yaz tatili hediyesi geldi. Yazarlığını ve yönetmenliğini Üzeyir Tavuş'un yaptığı “Çilek ve Arkadaşları” isimli çocuk oyunu Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 26 mahallede ücretsiz olarak gösterime girecek. Turne kapsamında ilk gösterim Ataşehir Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu oyuncularının sahne aldığı oyunu ebeveynleriyle birlikte izlemeye gelen çocuklar doyasıya eğlendi.

2. gösterim 5 Temmuz’da
Çiğli Belediyesi tiyatro tırı ikinci gösterim için 5 Temmuz Salı günü Güzeltepe Mahallesi’nde olacak. Otobüs son durağında gerçekleştirilecek etkinlik saat 19:00’da başlayacak.

Başkan Gümrükçü: “Keyifli bir yaz çocukları bekliyor”
Tiyatro gösterimiyle ilgili çocuklara çağrı yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çocuklarımızın geride bıraktığı yılın yorgunluğunu atması, keyifli ve öğretici bir yaz geçirmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tiyatro tırımız yaz boyunca mahallelerimizi gezerek ‘Çilek ve Arkadaşları’ oyununu çocuklarla buluşturacak. Tüm çocukları tiyatro akşamlarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv