“Tom, Dick ve Harry” nin galasında kahkaha tufanı

  • 0
  • 574
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) yenioyunu “Tom, Dick ve Harry”nin galasında izleyenleri büyüledi. BornovaBelediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Sevda Şener Sahnesi’ndetiyatroseverlerle buluşan BBŞT oyuncuları performanslarıyla büyük alkış aldı. Kahkahatufanının koptuğu oyunun sonunda tiatroculara teşekkür eden Bornova BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bu başarılı ekibimizin çalışmalarını dada bağımsız bir şekilde yürütmesine olanak sağlayacak Tiyatro Müdürlüğü’nükurmanın onurunu yaşıyorum” dedi

Bornova Belediyesi ŞehirTiyatrosu, “Tom, Dick ve Harry” oyunuyla yine tiyatroseverleri büyüledi.Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki gala gecesindeİzmirli tiyatroseverleri buluşturan BBŞT, komedi tufanı kopardı. Her Cuma veCumartesi günleri saat 20.00’de seyirciyle buluşmaya devam edecek oyunda Tom veLinda çiftinin başına gelenler mizahi bir dille anlatılıyor. Hakan TanerYıldırım'ın yönettiği oyunda yeni kurulan tiyatro müdürlüğüne atanan MuratNiyazi Emre başrolü üstleniyor.

BBŞT oyuncularının rolaldığı “Tom, Dick ve Harry” oyununu İzmirli tiyatroseverlerle birlikte izleyenBornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Arkadaşlarımızın buoyunda gösterdiği performans, 20 yılı aşkın süredir bu işe emek verenoyuncularımızın birikimlerinin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Sahnedekiiçtenlikten ve samimiyetten hepimiz büyük bir keyif aldık. Tüm ekibikutluyorum” dedi.

BBŞT’yi, Bornova Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü çatısıaltında biraraya getirmenin, kendi idari ve mali yapılarıyla kendi kararlarınıverebilecekleri, kendi oyunlarını özgür iradeleriyle ortaya koyabilecekleri biryapıya kavuşturmanın onurunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Sındır, “Ekibimizinyeni kurduğumuz müdürlük çatısı altında oyunlar sahnelemesinden büyük mutlulukduyuyorum” diye konuştu.

Başkan Sındır, BBŞT’nin sadece profesyonel kadrooyunlarıyla değil, kursiyerlere verdiği eğitimlerle de kültür ve sanat hayatınabüyük bir katkı yaptığını söyleyerek, “Kursiyer oyunlarımız da büyük ilgigörüyor. İzmirlileri verilen eğitimlerin ardından sahnelenen bu oyunları daizlemeye davet ediyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv