Topallayarak geldi, gol kralı oldu

  • 0
  • 528
Topallayarak geldi, gol kralı oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Alternatif tıp yöntemlerinden biyoenerji, artık sporun da hizmetine girdi. İzmirli Biyoenerjist İsmail Yıldızkol’un tedavi ettiği Hataysporlu Murat Uluç, topallayarak geldiği merkezden rahatlayarak çıktı. Genç santrafor, bu sezon İkinci lig'de Göztepe'nin grubu olan Kırmızı Grupta Hatayspor'da forma giydi. Gol kralı olarak 31 maçta 21 gol attı.
 
VURUNCA GOL OLUYORGenç futbolcu; ‘’İki sene önceydi. Maçta sakatlanmıştım. Dizim müthiş ağrıyordu. Yürümekte zorlanıyordum. İsmail beyin tedavi merkezine gelirken topallıyordum. Aldığım tedavi sonucu ağrılarım geçti. Kendimi çok güçlü hissettim. Maçlara çıktığımda vurduğum topların çoğu gol oluyordu. Arkadaşlarım ne oldu sana, biz 10 tane vuruyoruz kaleyi bulmuyor, sen bir vurunca nasıl gol oluyor diye soruyorlardı.
 
Altay'ın altyapısından yetişen 34 yaşındaki Murat Uluç daha önce Rizespor, Manisaspor ve Boluspor'da oynadı. Genç golcü yeni sezon için Bandırmaspor ile anlaştı.
 
YILMAZ VURAL BENİ ARADI 
İzmirli Biyoenerjist İsmail Yıldızkol ise uyguladığı biyoenerji seanslarıyla ilgili olarak, ‘’Murat bana yürümeke zorlanır hale geldi. Kendisine biyoenerji uyguladık. Acı hissetmeden yürümeye başladı. Kendisine o zaman gol kralı olacağını söylemiştim. Özgüveni geldi. Bilinçaltındaki tüm olumsuzluklarını ortadan kaldırdık. Bilinci ve performansı arttı. Gol atmak istiyorum dediğinde gol atabiliyor’’ dedi.

   Biyoenerjinin futbolda çok etkili olduğunu da ifade eden Yıldızkol; ‘’Futbol konusunda çok iddialıyım. Manisa’da Uğur İnceman maça çıkamayacaktı, tedavi ettim ve çıktı Trabzonspor’a gol attı. Trabzon’dan beni Yılmaz Vural aradı, hocam sen kimsin bana kafayı yedireceksin diye. Benim yaptığım biyoenerji performans artıryor. Ağrılar gidiyor. Güç yüklemesi oluyor. Mesela şampiyonluk maçına girecek takım oyuncularına Çin'de yüzyıllardır uygulanan EFT yöntemi ile tüm stres ve baskıları kaldırabiliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv