“TOPRAKTAN TUVALE RESİM SERGİSİ” OPTIMUM’DA

  • 0
  • 1.301
Yazı Boyutu:

Optimum Outlet zincirinin 30 mart’ta kapılarını açan 4’ncü halkası Optimum Outlet İzmir sanata da ev sahipliği yapıyor. Karabağlar Zeyni Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin resim sergisi, Optımum ziyaretçileri ile buluştu.
 
Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Latif Susuz, Şube Müdürü İbrahim Marangoz ve Okul Müdürü Ekrem Kara tarafından açılışı yapılan sergide 100’e yakın çalışma yer alıyor. Zeyni Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin, Dünyada yaşanan açlık ve kıtlık ile besinlerin değerine dikkat çekmek amacıyla kuru bakliyattan yaptığı resim çalışmaları sergiyi gezenlerde önce şaşkınlık yaratırken, ardından büyük beğeni topladı.
140.000 m2 lik bir alana kurulu olan Optimum Outlet İzmir; 163 mağazası, 1517 araçlık kapalı otoparkı, sinema salonları, 390 m2 buz pateni pisti, bowling salonu ve eğlence merkezi ile ziyaretçilerine sosyal ve kültürel bir yaşam alanı sunuyor. 
 
Konsepti, mimarisi, kültürel ve sanatsal aktiviteleri ile birçok yeniliği bünyesinde barındıran, önemli sosyal ve kültürel değişim potansiyeli yaratan Optimum Outlet İzmir, sahip olduğu özellikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olacağının sinyalini ilk günlerden vermeye başladı. Özgün konseptiyle her zaman fark yaratan Optimum, dünyaca ünlü markalarıyla müşterilerine kaliteyi ve çeşitliliği de aynı çatı altında sunarken geleceğin sanatçılarına da çalışmalarını kitlelerle paylaşma imkanı yaratmayı ihmal etmiyor.
Karabağlar Zeyni hanım İlköğretim Okulu öğretmenleri Ayfer Cücen Gökbudak ve Sabire Pınar Hançerlioğlu rehberliğinde yapılan ve Sevinç Hardal’ın girişimleriyle sergilenen çalışmalar arasında çok sayıda yağlı boya resim de bulunuyor. Toprakta yetişip tuvalde yeniden hayat bulan bakliyatlardan ve yağlı boya çelışmalardan oluşan resim 17 Nisan’a kadar gezilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv