Torbalı Belediyesi İzmir Fuarında

Türkiye’nin en köklü ve en kapsamlı fuar etkinliği İzmir Enternasyonal Fuarı, geçmişten bugüne olduğu gibi Kültürpark’ta dünyayı buluşturuyor.

  • 0
  • 2.329
Torbalı Belediyesi İzmir Fuarında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en köklü ve en kapsamlı fuar etkinliği İzmir Enternasyonal Fuarı, geçmişten bugüne olduğu gibi Kültürpark’ta dünyayı buluşturuyor. 91’inci İzmir Enternasyonal Fuarı ile Terra Madre Anadolu İzmir’in ortak açılış töreni dün gerçekleşti. Yoğun katılım ile açılışı gerçekleşen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Torbalı Belediyesi 2 ayrı bölgede yerini aldı. Torbalı Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Halkın Tarlasından Halkın Sofrasına” projesi kapsamında kendi tarlalarında yetiştirdiği ve vatandaşa ücretsiz olarak dağıttığı nohut, bulgur, un, zeytinyağı ve reçel gibi ürünler stantlarda tanıtıldı. Torbalı’nın yerel lezzetleri ekonomisi, ticareti ve kültürünün tanıtıldığı stantlarda gelen misafirlere çeşitli ikramlar da sunuluyor.

TEKİN: “STANTLARIMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ”
Yoğun ilginin olduğu Torbalı Belediyesi stantlarına İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoglu Sengel’in yanı sıra çok sayıda vatandaş da ziyaret etti. Stanta gelen misafirleri Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin bizzat ağırladı. Başkan Tekin, Torbalı Belediyesi stantlarına herkesi beklediklerini ifade ederek, “Kapılarını 91. kez ziyaretçilerine açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yerimizi aldık. İlçemizin tarımı, ekonomisi, kültürü ve ticareti başta olmak üzere tüm potansiyeli ile tanıtılan stantlarımızda sizleri de bekleriz. Stantlarımız fuarın son gününe kadar sizlerle olacak” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv