Torbalı’da kolon denetimi

Torbalı Belediyesi ekipleri, ilçede zemin katında iş yeri olarak hizmet veren yapılarda, “kolon kesme işlemi ve benzeri” işlemlerin yapılıp yapılmadığına dair kontroller gerçekleştirdi

  • 0
  • 163
Torbalı’da kolon denetimi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Deprem başta olmak üzere doğal afetlere dirençli, sağlıklı bir kent için önlem ve uygulamalarını sürdüren Torbalı Belediyesi, Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile ilçede zemin katında iş yeri bulunan yapılarda, “kolon kesme işlemi ve benzeri” işlemlerin yapılıp yapılmadığına dair kontrol çalışmalarına başladı. Torbalı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden ilgili teknik personelin katılımıyla Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin eşliğinde iş yerlerinde taşıyıcı unsurlar kontrol edildi. Torbalı genelindeki bütün iş yerlerinde gerçekleşecek olan denetimler sonucunda, proje aykırı olan binalar için rapor tutulacak.

BAŞKAN TEKİN: DAHA DİRENÇLİ BİR TORBALI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Daha dirençli bir Torbalı için denetimlerin aralıksız süreceğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Maalesef 6 Şubat tarihinde yaşanan depremler sonrası yüreğimiz yandı. Birinci deprem kuşağında yer alan ilçemiz için biz de Torbalı Belediyesi, olarak iş yerlerini denetlemeye başladık. İlçemizde yer alan ve üstünde yapı bulunan tüm iş yerlerini kolon kesme ve benzeri işlemlerin yapılıp yapılmadığını denetleyeceğiz. Daha dirençli bir Torbalı için çalışmalarımız” devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv