Torbalı’da Tiyatro Gecesi

Önemli günlerde ilçe halkını çeşitli aktivitelerle buluşturan Torbalı Belediyesi,  27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü boş geçmedi.

  • 0
  • 337
Torbalı’da Tiyatro Gecesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Önemli günlerde ilçe halkını çeşitli aktivitelerle buluşturan Torbalı Belediyesi,  27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü boş geçmedi. .’Bizimkiler’ adlı televizyon dizisinde, “Benim adım Cemil” repliğiyle ünlenen  Uğurtan Sayıner ve ekibinin hazırlamış olduğu yetişkinlere yönelik" Bizden size kabare " isimli oyun Torbalı’da sahnelendi. Belediye Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenen komedi içerikli oyuna ilgi yoğundu. Uğurtan Sayıner ve ekibi oyun başlamadan önce seyircileri, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Ercan Yazgan için bir dakikalık saygı duruşuna davet ettiler. Saygı duruşundan sonra oyun başladı. Güncel konulardan seçilen ve 6 adet skeçten oluşan oyun incelikli esprileriyle izleyicileri epey güldürdü. Oyuncular komedi rüzgarına zaman zaman seyirciyi de dahil ettiler. Oyuna seyircilerin isteği üzerine ara verilmedi. Seyirciler, finalde tiyatrocuları ayakta alkışladılar.

BAŞKAN GÖRMEZ, “HER GÜNÜ DEĞERLENDİRİYORUZ”
Torbalı Belediyesi’nin sadece gerçekleştirdiği projelerle değil ,kültürel ve sanatsal etkinliklerle de önemli bir performans gösterdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Önemli gün ve haftaları  değerlendirmeye, o zaman dilimlerinde halkımızı güzel etkinliklerle buluşturmaya gayret ediyoruz. Halkımızı, Dünya Tiyatrolar Günü’nde de başarılı bir ekibin güzel bir oyunuyla buluşturduğumuz için mutluyuz. “dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv