TOSFED Ralli Kupası Seferihisar’da Devam Ediyor

  • 0
  • 1.036
Yazı Boyutu:

TOSFED Ralli Kupası’nın üçüncü ayağı olan 1.AtlantisRallisi, bu hafta sonu İzmir Seferihisar’da gerçekleştiriliyor…

 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından amatörsporcuları teşvik amacı ile oluşturulan ve desteklenen TOSFED Ralli Kupasıüçüncü ayağı 1.Atlantis Rallisi, 21-22 Haziran 2014 tarihlerinde düzenleniyor.Kısa adı BMSPORT olan Batı Anadolu Motorsporları Kulübü tarafından KarakaşAtlantis Kuyumculuk ile No1 Yapı ve Yalıtım Çözümleri sponsorluğunda organizeedilen ralli, İzmir Seferihisar’da gerçekleştirilecek.

Toplam uzunluğu 66,20 km. olan 6 özel etaptan oluşan 153,60km.lik 1.Atlantis Rallisi’nde ekipler 5 ayrı kategoride mücadele edecekler. 21Haziran 2014 Cumartesi akşamı saat 18:00 de Sığacık Teos Marina’dan verilecekolan sembolik startla başlayacak organizasyonda, servis alanı olarak da 2 günboyunca Sığacık Teos Marina kullanılacak.

 

 

22 Haziran 2014 Pazar sabahı 10:30’da servis alanındanbaşlayacak olan mücadelede ekipler 9,10 km uzunluğundaki Altın, 15,00 kmuzunluğunda Pırlanta ve 9,00 km Elmas özel etaplarını geçtikten sonra 13:10’danitibaren servis alanına dönecekler. Araçların bakım ve ikmallerinin ardındanyeniden etaplara yönelecek olan ekipler, aynı 3 etabı bir kez daha geçtiktensonra saat 16:30’dan itibaren finiş podyumunda olacaklar.

 

 

Bu yarış öncesinde TOSFED Ralli Kupası’nda; Kategori 1’deAntalya’dan Fiat Palio ile Mehmet Civelek, Kategori 2´de İstanbul’dan CitroenSaxo VTS ile Erdinç Yeşilyurt, Kategori 3´de Kocaeli’den Peugeot 206 RC ileTansel Karasu, Kategori 4´de İstanbul’dan Renault Clio R3 ile Ali Gülan veKategori 5´te de İzmir’den Renault Clio Sport ile Erkan Yanıkoğlu li¬derdurumda yer alıyorlar.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv