Travel Turkey'de Bayraklı Belediyesi farkı

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl internet ortamında düzenlenen 14'üncü Travel Turkey Fuarı'nda Bayraklı Belediyesi projeleriyle fark yaratacak. Bugün başlayan ve 27 Şubat tarihine kadar açık kalacak fuar, ‘ttidigital.izfas.com.tr’ internet adresinden ziyaret edilebiliyor.

  • 0
  • 6.375
Travel Turkey'de Bayraklı Belediyesi farkı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl internet ortamında düzenlenen 14'üncü Travel Turkey Fuarı'nda Bayraklı Belediyesi projeleriyle fark yaratacak. Bugün başlayan ve 27 Şubat tarihine kadar açık kalacak fuar,  ‘ttidigital.izfas.com.tr’ internet adresinden ziyaret edilebiliyor.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde İZFAŞ'ın kendi dijital altyapısı ile sadece sanal olarak düzenlenecek ve dünya çapındaki dijital fuarlar arasındaki yerini alacak Travel Turkey, pandemi koşulları ve sektör talebi nedeniyle bu yıl internet üzerinden gerçekleştiriliyor. Bayraklı Belediyesi de turizmin kalbinin attığı fuarda yerini alarak kültür, turizm faaliyetleri ile bu kapsamdaki projelerini tanıtıyor. ‘ttidigital.izfas.com.tr’ internet sitesi üzerinden gezilebilen dijital Bayraklı Belediyesi standında belediye etkinlikleri ve projeleri yer alıyor. İzmir Sokakları bölümünde Bayraklı tanıtım videosuyla açılan internet ortamındaki standın bulunduğu ana sayfada 360 derece sanal turla içeriklere ulaşılabiliyor. Fuar kapsamında Smyrna Höyüğü de 360 derece sanal gezinti videosu ile ziyaret edilebiliyor. Ayrıca 'Dünya Çocuk Ve Gençlik Kenti Bayraklı' vizyon projesi ile evlerinde bilgisayar ve interneti olmayan çocuklar için hayata geçirilen TV BEK projesi, çocuklara ve yetişkinlere yönelik spor kursları, kültür sanat etkinlikleri ve ulusal bayram kutlamaları ile ücretsiz sağlık hizmeti çalışmaları çeşitli görsellerle ziyaretçilere sunuluyor.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, salgın dolayısıyla bu yıl internet üzerinden gerçekleştirilen fuarda herkesi Bayraklı Belediyesi standını ziyaret etmeye davet etti. Sandal, “Umuyoruz; sağlıklı güzel günlerde yeniden salonlarda binlerce ziyaretçiyle fuarlar düzenler ve bir araya geliriz” diye belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

İzmir’de Turizm Teknolojileri Araştırma Merkezi kurmak istiyoruz

Arşiv