Trio Patara Bornova’da Müzikseverlerle Buluşuyor

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları, arp sanatçısı Aslıhan Güngör ve Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçısı soprano Simge Büyükedes tarafından kurulan Trio Patara, 3 Mart 2025 Pazartesi günü saat 20:30'da Bornova Kültür ve Sanat Merkezi Necdet Aydın Sahnesi'nde sahne alacak.

  • 0
  • 373
Trio Patara Bornova’da Müzikseverlerle Buluşuyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları tarafından kurulan Trio Patara; flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları, arp sanatçısı Aslıhan Güngör ve Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçısı soprano Simge Büyükedes’den oluşan ve ilk konserlerini, 2020 yılında 'Patara Yılı' etkinlikleri kapsamında tarihi Likya Birliği Meclisi binasında gerçekleştiren topluluk, klasik müzik ile Anadolu’nun zengin melodilerini ustalıkla harmanlıyor. Trio Patara, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik deneyimi sunmak üzere 3 Mart 2025 Pazartesi günü saat 20:30'da Bornova Kültür ve Sanat Merkezi Necdet Aydın Sahnesi'nde sahne alacak.

Repertuarlarında Çaykovski’nin eserleri ve Caccini’nin 'Ave Maria' eserinden bölümlerin yanı sıra Yalçın Tura’nın 'Sevmek Nedir', Yusuf Yalçın’ın düzenlemesiyle Karadeniz’in sevilen türküsü 'Ben Seni Sevdiğimi', Özge Gülbey Usta'nın düzenlemelerini yaptığı 'Yemen Türküsü' de bulunuyor. Ayrıca, orkestra şefi ve besteci Tolga Taviş’in 'Patara Süiti' de konser programında yer alıyor. Klasik müziğin büyüsü ve Anadolu’nun eşsiz ezgilerinin birleştiği bu özel konseri kaçırmayın! Detaylı bilgi ve bilet: www.operabale.gov.tr

YORUM YAZ
Diğer Haberler

30. Yılını Serenad Bağcan Konseri ile Taçlandırdı

Gençlerden doğaltaşa “dekoratif” dokunuş

Zeynep Duru'nun Milano çıkarması

Kadınlar ‘Hey’ diyor

İsmail Altunsaray ile Türkü Dolu Gece

30 fotoğraf, 30 farklı hikaye

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg