Turizme dev yatırım

  • 0
  • 1.333
Yazı Boyutu:

Sanayi, eğitim, gayrimenkul yatırımları sonrası Çeşme Boyalık Koyu’nda gerçekleştirdiği “Miplaya Otel” ile turizm sektörüne hızlı giren genç işadamı Kora sloganını açıkladı: “En güzeli başarıyla gerçekleştirmek”
 
Yurdumuzun en büyük sodyum sülfat ve ofset kağıt üreticisi Alkim Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Kora, Çeşme Miplaya Otel yatırımıyla turizm sektörüne girdi. Sanayi ve Eğitim sektörüne büyük katkılar sağlayan, son olarak “Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı” kuruculuğunu gerçekleştiren Kora, Çeşme Miplaya Otel ile birlikte bir ilke daha imza attı.
 
“Miplaya Otel” İzmir’in gözde turizm cenneti Çeşme’de sezonu 1 Haziran 2013’te açacak. Çeşme Boyalık Koyu’nda 120 metre kum sahili ve muhteşem konumuyla tatilseverlere keyifli bir tatil fırsatı sunacak. Miplaya Otel güçlü kadrosuyla yaza hazır olacak. Çeşme tutkunlarına ve tatilini Çeşme'de geçirmeyi planlayan konuklara ayrıcalıklı imkanlar hazırlayan Miplaya Otel, 150 standart 10 suit olmak üzere toplam 160 odadan oluşuyor. Misafirlerine, tam pansiyon plus ve oda-kahvaltı seçenekleriyle konforlu bir tatil ayrıcalığı yaşatacak, 3 katlı, 5 blok halinde sıralanan otelin odaları palmiye ve çam ağaçları ile kaplı. Yapımı hızla süren tesislerde yeşil alanın yanı sıra deniz manzarası odalara hakim. 18 dönümlük çok geniş bir alanda yer alan otelin yarı olimpik bir yüzme havuzu ve 120 metrelik kum plajı bulunuyor. Aynı zamanda Beach Club, Snack Bar, Alakart Restoran ve 23.00-01.00 saatleri arasında nostaljik müziklerin dinlenebileceği Miplaya Bar ile her yaştan tatilsevere hitabedilecek.
Otelin Genel Müdürü görevine getirilen tecrübeli turizmci İlkay Özdilek ve Satış Müdürü Sinem Karakaş, işadamı Ferit Kora’nın bu alanda en büyük kozları.
 
Miplaya Genel Müdürü İlkay Özdilek “Profesyonel ev sahipliği modelini benimsemiş tecrübeli kadromuz ve yüksek hizmet kalitemiz ile 2013 yazında Çeşme’ye yepyeni bir soluk getiriyoruz. Çeşme’nin her yıl artan turizm ihtiyacına aile oteli olarak önemli katkılarda bulunacağız. Yönetim Kurulu Başkanımız Ferit Kora’nın ‘En güzeli başarıyla gerçekleştirmek’ sloganını uygulayacağız” dedi.
Ailelerin rahat, güvenli aynı zamanda eğlenceli bir tatil geçirmesine özen gösteren Miplaya Otel,  Çocuk Kulubü, Çocuk Parkı ve Çocuk Havuzu ile de aile oteli konseptine uygun bir hizmet sunacak. 0-12 yaş grubu çocuklar ise ücretsiz konaklama fırsatı bulacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv