TÜRK TARIMI İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

  • 0
  • 1.749
Yazı Boyutu:

Türkiye’de tarım ve gıda ürünleri ihracatının yüzde 25’inden fazlasını gerçekleştiren Ege İhracatçı Birlikleri ve 36 sektör temsilcisinin bir araya gelerek oluşturduğu İzmir Tarım Grubu, Türk Tarım Sektörü’nün daha güçlü ve etkin konuma gelmesi için işbirliği yapacak.

İzmir Tarım Grubu Kasım ayı toplantısını Ege İhracatçı Birlikleri’nde, tarım ve gıda ürünleri ihraç eden ihracatçı birliklerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdi.

Türkiye’de tarım sektöründe desteklemeler, kooperatifçilik, tarımsal sanayi, kaliteli ve sürdürülebilir tarım ürünü üretimi konularının öne çıktığı toplantıda bundan sonraki süreçte Türk ve Ege Bölgesi tarımının daha verimli, dünya ile rekabet eder konuma gelmesi için işbirliği kararı alındı. İzmir Tarım Grubu ve Ege İhracatçı Birlikleri önümüzdeki süreçte ortak toplantılara devam kararı aldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Jeopolitiğin Ekonomiye Faturası Minimize Edilmeli

Tütün İhracatçıları Birliği’nde Selim Jimi dönemi

Türk lezzetleri Kanada sofralarını süsleyecek

İlk çeyrekte 1 milyar dolar aşıldı

EGİAD'dan Barselona Atağı

İhracatçıları Birliği’nde Ufuk Atakan Demir dönemi

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg