Türkerler’den 2018’e son damga

Türkiye’nin en köklü holdinglerinden Türkerler Holding, Swissotel Büyük Efes’de düzenlediği erken “Yılbaşı Balosu”yla 2018’e de damgasını vurdu. Swissotel Büyükefes’de düzenlenen balosu gerek ikramları, gerekse hazırlanan muhteşem programıyla davetlilerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

  • 0
  • 5.586
Türkerler’den 2018’e  son damga
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en köklü holdinglerinden Türkerler Holding, Swissotel Büyük Efes’de düzenlediği erken “Yılbaşı Balosu”yla 2018’e de damgasını vurdu. Swissotel Büyükefes’de düzenlenen balosu gerek ikramları, gerekse hazırlanan muhteşem programıyla davetlilerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Sezgin ve ekibinin ev sahipliğinde düzenlenen geceye İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Yaşar Holding YKB Selim Yaşar’ın da aralarında yer aldığı kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Sunuculuğu üstlenen Osmantan Erkır’ın kısa sunumuyla Türkerler Holding’in Ege Bölgesi ve İzmir’e yaptığı yatırımların altını çizdiği gece keman virtüözü Ceren Aksan’ın elektro keman performansıyla başladı. Dünyanın en sevilen dans şarkılarını dansçılarının koreografileri eşliğinde yorumlayan Aksan izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker’in Şehrin en merkezi konumunda yükselen Mahall Bomonti İzmir projesinin yanı sıra Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatı ve Ege Bölgesi’ndeki jeotermal enerji yatırımları ile dikkat çeken kısa, “Hoş Geldiniz” konuşmasının ardından Şevval Sam ve Orkestrası sahnede yerini aldı. Şam, Türk sanat müziği ile başladığı programında, Karadeniz’den Ege’ye, Trakya’dan Kars’a, Mardin’e şov ekibiyle birlikte unutulmaz bir repertuvar sundu. Ev sahiplerinin de pistte yerini aldı bazen horon tepti bazen geceye katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv