Türkiye’nin En İyi Halı Saha Takımı İzmir’den Çıktı!

  • 0
  • 1.138
Yazı Boyutu:

İddaa Rakipbul Ligi Türkiye Finallerinde karşılaşan 11 ilin şampiyonlarının mücadelesi nefesleri kesti. Finalde, Konya temsilcisi Şahin Gençlik’i 2-0’la geçen İzmir temsilcisi Uyar Balata Metem Radyatör, Türkiye’nin en iyi halı saha takımı ünvanıyla, Türkiye’yi Avrupa Halı Saha Şampiyonlar Liginde temsil etmeye hak kazandı.
 
Yıl boyunca, 11 ilde, 72.154 amatör halı saha oyuncusundan oluşan 6.894 takımın, toplam 14.338 maçlık müthiş mücadelesine sahne olan iddaa Rakipbul Ligi’nin Antalya’da düzenlenen 2012 Türkiye Finalleri muhteşem anlara sahne oldu. İddaa Rakipbul Ligi’nin faaliyet gösterdiği 11 ilin 2012 yılı şampiyonlarının karşılaştığı finallerin en son maçında İzmir temsilcisi Uyar Balata Metem Radyatör, Konya temsilcisi Şahin Gençlik karşısında 2-0 galip gelerek şampiyonluğa uzandı. Şampiyon, Türkiye’nın en iyi halı saha takımı unvanının yanı sıra, finallere özel olarak İtalya’da tek parça üretilen olarak “Futbol Tanrıları” isimli kupanın da sahibi oldu. Maç öncesinde, iki takım oyuncularının sahaya özel bir final koreografisiyle çıkışı, özel olarak hazırlanan platformda kupasını kaldıran İzmir’li oyuncuların heyecanı ve coşkusu ise gecenin görülmeye değer anlarındandı.
 
Şampiyon Avrupa Yolcusu
Türkiye Şampiyonluğu apoletini göğsüne takan Uyar Balata Metem Radyatör, 2013 Eylül ayında Berlin’de 32 ülkenin katılımıyla düzenlenecek Avrupa Halı Saha Şampiyonlar Liginde de Türkiye adına mücadele etme hakkı kazandı.
 
iddaa Rakipbul Ligi nedir?
Özellikle son yıllarda erkeklerin en büyük hobileri arasında bulunan “Halı Saha Futbolu” denince akla gelen ilk isim olan iddaa Rakipbul Ligi, kurulduğu 2006 yılından beri Türkiye’nin 11 ilinde Rakipbul.com internet sitesi üzerinden 6900’in üzerinde halı saha takımına ve 70 binden fazla amatör futbolsevere hitap ediyor. Düzenlediği her maçta hakem, saha koordinatörü, haber, maç sonu basın toplantıları, fotoğraf, FULL HD video ve detaylı istatistik gibi hizmetler sunarak sporseverlere profesyonel futbolcu olma hissi yaşatan iddaa Rakipbul Ligi, aynı zamanda Euro MiniFootball Federation’un (EMF) Türkiye temsilcisi konumunda bulunuyor. iddaa Rakipbul Ligi’nin Türkiye Şampiyonu, EMF her yıl düzenlediği miniEuro Avrupa Halı Saha Şampiyonasında Türkiye’yi temsil ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv