Türkiye Pist Şampiyonu V1 Challenge’ta yarışacak

  • 0
  • 1.287
Yazı Boyutu:

İzmir Ülkü Yarış Pisti yöneticisi ve Ülkü Motorsport kaptanı olan Türkiye Pist Maxi Grup şampiyon pilotu Ümit Ülkü V1 Challange 6’ıncı ayak mücadelesinde yarışacak. İzmir’li motorsporları severler ve yarış meraklıları Bu gün (11 Kasım) İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde buluşacak.
 
V1 Challenge ‘ın 2’inci sezon 6’ıncı ayak mücadelesine ikinci kez İzmir Ülkü Yarış Pisti ev sahipliği yapacak. İzmir’de rengarenk araçların  aynı anda 11 Kasım Pazar günü saat 12 .00’ de start alacağı V1 Challenge organizasyonu toplu kalkış ile başlayacak.İzmir’li deneyimli pilot Ümit Ülkü’nün de yarışacağı organizasyonda izleyenler heyecanlı dakikalara şahit olacak.
 
Volkicar heyecanı İzmir’de başlayacak.
Daha önceki yapılan organizasyondan farklı olarak gerçekleşecek V1 Challenge toplu kalkış ile başlayacak. Ayrıca Volkan Işık Şov’unun da yer alacağı organizasyon iki ayak üzerinden gerçekleştirilecek. Seyir zevki ve mücadele olarak üst düzeyde yeteneklere sahip yarış otomobillerini izlemek isteyen İzmirlilerin ücretsiz olarak seyredecekleri V1 Challenge 6.ayak yarışı renkli dakikalara sahne olacak.
 
Toplu start galibi kim olacak
V1 Challenge yarışlarında pilotlar arasında yaşanan rekabet ile İzmir’deki farklı start organizasyonu , yarışın ilk 3 ‘lerini değiştirecek.Türkiye’den dünyaya yayılan ilk konsept motorsporları organizasyonunda İzmir’de geçen hafta farklı bir organizasyon ile toplu kalkış startı verildi.Toplu startta 16 pilotun mücadelesinde gülen taraf İzmir’li pilot Can Tolon oldu.5.ayak yarışmasında İzmir çekişmeli sahnelere şahit olmuştu. Genel sıralamaya göre ilk 6 sırayı paylaşan pilotların arasındaki az puan farkı, V1 Challenge 6’inci ayak mücadelesinin de heyecanını artırıyor.
 
Pistlerin Şampiyonu da yarışıyor.
Türkiye’nin en tecrübeli yarış pilotları ve genç pilotlarının yarıştığı V1 Challenge organizasyonuna her yarışta bir ünlü pilot konuk olarak yarışıyor. Bu yarışın ünlü isimleri ise 2012 Türkiye Otomobil Pist Maxi Grup Şampiyonu Ümit Ülkü olacak. Ve ayrıca Türkiye Otomobil Pist Şampiyonası Süper Grup’ta yarışan Ümit Ülkü’nün oğlu Muhammed Ali Ülkü ‘de Pazar günü start çizgisinde yerini alacak. İzmirliler Geçen hafta ‘’Tolon’’ kardeşlerden sonra  bu hafta da  baba oğul ‘’Ülkü’’  lerin mücadelesine şahit olacaklar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv