Yazı Boyutu:
Kemalpaşa ilçesinde 18 yıldır faaliyet gösteren TürkoğluPrefabrik ve Çelik yapı firması Aşağı Kızılcadaki yeni fabrikasına taşındı. Yenifabrikanın hizmete girişinde düzenlenen sembolik törende firmaya, 15 yıldıremek veren çalışanlarına onur plaketi, 10 yıldır emek veren çalışanlarına iseteşekkür belgeleri verildi.
Şirket kurucularından Murat Türkoğlu, toplam 7.000 M2 alandakurulan yeni fabrika alanında üretimde çeşitlilik kapasiteleriniarttırabileceklerini ve 3.000 M2 açık alan showroom ile fabrikayı ziyaret edenmüşterilerin bire bir Prefabrik ve Çelik yapıları gezerek tanıyıpdeneyebileceklerini belirtti. Prefabrikve Çelik yapılar konusunda yılların deneyimleri ile iddialı olduklarınıbelirten Türkoğlu, resmi kurum ve kuruluşlardan kişiye özel projelere kadarüretim yapıp anahtar teslimine kadar müşteri memnuniyetini sağladıklarınısöyledi.
Türkoğlu, Projelendirme, üretim ve montaj aşamalarınıkendi deneyimli kadrolarımız ile gerçekleştirip müşteriye en kısa zamandateslim etmenin yanında verdiğimiz garanti ile de sektöründe öncülük yapanTürkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı olarak mevcut bayilerimize ilave olarakgiderek çoğalan bayilik yapılanması ile Türkiye genelinde hizmet vermekteyizdedi.










