Yazı Boyutu:
Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Zafer ve Barış festivalinin ikinci gününde Onur Akın fırtınası esti. Alanı dolduran on binlerce kişiye muhteşem bir konser veren Onur Akın söylediği ezgilerle coşku dolu bir gece yaşattı.
6. Zafer ve Barış Festivalinin ikinci gününde sırasıyla türkülerin sevilen isimleri Özcan Bal, Enver Çelik, Kenan Coşkun ile Cengiz Özkan sahne alarak, birbirinden güzel ezgileri Çiğlililer için seslendirdiler. Gecenin finalinde ise özgün müziğin sevilen ismi Onur Akın sahne alarak verdiği konserle eğlence dolu bir gece yaşattı. Tüm konseri Çiğlililerle birlikte ayakta izleyerek, yaşanan coşkuya ortak olan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da tüm şarkılara eşlik etti. Şarkılarının bir bölümünü halkın arasında söyleyen Onur Akın da, geceyi sana yazdım, haybana geceler, İstanbul, bir ıslık da sen çal, seviyorum seni gibi sevilen şarkılarını müzikseverlerle birlikte seslendirdi.
Gecenin anlamıyla ilgili konuşma yapan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Zafer Bayramı ve Dünya Barış Gününü coşkuyla kutladıklarını belirterek, Türk toplumu için önemli olan günlere sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Solak, özgürlük, ışık ve adalet gelene kadar bu anlamlı günleri çeşitli biçimlerde kutlayacaklarını ifade etti.










