Üç kupada ter dökecekler

  • 0
  • 431
Üç kupada ter dökecekler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Kupası 1. tur grup maçlarını yenilgisiz tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, aynı zamanda hem Lig hem de Avrupa mücadelesine hazırlanıyor.

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası’nda mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyesi,  Ankara’da yapılan 1. tur maçlarını kayıpsız geçerek adını son 16 takımın arasına yazdırdı. Mavi-beyazlılar Ankara THF Spor Salonu'ndaki karşılaşmalarda Hentbolspor’u 46-20, Osmangazi Belediyesi'ni ise  26-24'lük skorla yenerek yenilgisiz bir üst tura çıkma başarısı gösterdi.  Bu sezon üç kupada mücadele edeceklerinin altını çizen İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Antrenörü Celal Gençoğlu, “Ankara'da ilk tur maçlarında başarılı olarak grubu lider bitirdik. Şimdi tüm hazırlıklarımızı lig karşılaşmalarına odakladık. Daha sonrasında da Challange Cup 3.turunda İsviçre’nin DHB Rotweiss Thun SPL takımıyla önemli karşılaşmalara çıkacağız. Hedefimiz bu üç kupada da İzmir'i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yılın kadrosunu koruduklarını belirten Gençoğlu, “Sadece Ceren Kurtbeyoğlu ile yollarımızı ayırdık. Onun yerine ise daha önce altyapımızda da forma giyen Genç Uşakspor'dan Ece Sözmen'i kadromuza kattık. Altyapımızdan ise 4 oyuncumuzu A takıma yükselttik. Misyonumuza uygun bir şekilde genç ekibimizle bu sezon büyük işler başarmak amacındayız” dedi.
 

Süper Lig başlıyor
Hentbol Bayanlar Süper Lig'inin tek İzmir ekibi olan mavi-beyazlılar, yeni sezonun ilk maçını Pazar günü Bursa deplasmanında oynayacak. Geçtiğimiz sezon ligi beşinci sırada tamamlayan mavi-beyazlılar, Pazar günü saat 17.00'de Osmangazi Belediyesi’ne konuk olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv