Üç noktada Atatürk için lokma döktürüldü

  • 0
  • 705
Üç noktada Atatürk için lokma döktürüldü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümünde Bayraklı’da törenlerle anıldı. Sevgi Yolu sonundaki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törenin ardından Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Kaymakamı ve Garnizon Komutanı vatandaşlar tarafından Manavkuyu Mahallesi’nde Atatürk için dökülen lokma etkinliğe katıldı.


Bayraklı Sevgi Yolu’ndaki anma törenine Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Bayraklı Belediyesi çelenklerinin anıta sunumunun ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu, ardından da hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.
 
VATANDAŞLAR ATATÜRK İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İlçe Kaymakamı Adem Arslan, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Arslan ve İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Toka ile birlikte vatandaşlar tarafından Manavkuyu’da Atatürk için döktürülen lokma etkinliğine katıldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karabağ, “Bakın ne kadar gücünüz var ki bugün buraya devlet de geldi. Kaymakamımız, Garnizon Komutanımız burada. Atatürk’ün kurumları burada. Sevgili Atatürk’ün minnetle sevgi ve saygıyla anıyoruz. Bu lokmanın bütün şehitlerimizin ruhuna gitmesini diliyorum” dedi. Böyle bir etkinliğe katıldığı için çok mutlu olduğunu belirten Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan ise, “Keşke Atatürk aramızda olsaydı. Ama Atatürk’ün söylediği gibi ‘Beni görmek demek yüzümü görmek değil benim İlkelerimi, İnkilaplarımı takip ederseniz beni anlamış olursunuz’ diyor. İnşallah biz de onun yolunda gideriz. Onun İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan bir nesil yetiştiririz” dedi. 
 
3 NOKTADA LOKMA DÖKÜLDÜ
Bayraklı Belediyesi Sevgi Yolu, Manavkuyu Migros Cafe önü ve Gümüşpala Meydanda Atatürk için lokma döktürdü. Başkan Karabağ da bu etkinliğe katılarak vatandaşlara lokma ikram etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Arşiv