Uğur Cup başladı

  • 0
  • 1.102
Yazı Boyutu:

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın kuruluşunun 45’nci yılı etkinlikleri çerçevesinde Liseler Arası Hala Saha Futbol Turnuvası düzenledi.
Namık Kemal Lisesi Bahçesinde düzenlenen turnuva başlangıç töreninde konuşan Uğur Dershaneleri İzmir Müdürler Koordinatörü Lokman Değirmenci, Uğur Dershanelerinin 2003’te İzmir’de gerek yönetimler olsun gerekse kültürel etkinlikleri olsun, her alanda var olmak adına bir dizi etkinlik düzenlediklerini ve bu etkinliklerde bir eğitim kurumuna yakışır hareket edildiğini söyledi. Gerçekleştirilen etkinlikler arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesiyle gerçekleştirilen  proje yarışmasının ve bu yıl yani 45’nci kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinden birinin de Uğur Cup olduğunu belirterek Uğur Cup Futbol Turnuvası’na katılan öğrencileri bir dizi öğüt vermeyi ihmal etmedi.
Futbol Şenliği’nin bir spor disiplini olduğuna dikkat çekerek, “Futbol Şenliği bir spor disiplinidir. Buradan hareketle çalışma, soru çözme, proje ve  sonuçta bir yaşam disiplinidir. Buna mutlu yaşam disiplini diyebilirsiniz. Futboy turnuvasında her maça, her takıma bir ad verdik. Çünkü bu turnuvanın amacı dostluk, birlikte olmak, duyarlı, kaliteli ve ilkeli gençler olarak görmek istiyoruz sizleri” dedi.
Değirmenci’nin konuşmasının ardından ilk takımlar sahada yerlerini aldı ve karşılaşmalar başladı.
 
14 Mayıs’a kadar sürecek olan ve kurulan her takımda 4 oyuncunun Uğur Dershanesi öğrencisi olması gerekiyor. Takımlar, Takım listelerinde en fazla 2 amatör lisanslı (2012 -2013 sezonu için vize yaptırmış olan ) futbolcuya yer verebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv