UHL, Dünya üniversitelerine öğrenci hazırlıyor

  • 0
  • 1.371
UHL, Dünya üniversitelerine öğrenci hazırlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

46 yıllık deneyimi, başarısı ve vizyonuyla öğrencileri üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Uğur Dershaneleri, Bahçeşehir Üniversitesi Yüksek Lisans Programları ve Bahçeşehir Koleji’nin ardından  İzmir’deki İlk UğurHazırlık Liseleri 2014- 2015 eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Uğur Hazırlık Liseleri’nin Türkiye’nin en özgün lisesi olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırdığını ve sadece Türk Üniversiteleri değil bütün dünya üniversitelerine öğrenci hazırladığını söyledi.

 
UHL öğrencileninin üniversiteye girememe, kazanamama gibi kaygıları asla olmayacağını da iddia eden Yücel, “yaptığımız kademeli müfredat programları ile akedemik yanı  en güçlü lise olma hedefleriyle yola çıktık. Yabancı dil konusunda öğrencilerimize yerinde eğitimin yanı sıra, uzaktan eğitim metodları ve Bahçeşehir Üniversitesi Washington Dil Okulu ile daha da güçlü bir İngilizce eğitimi almaları sağlanmış olacak” dedi.
 
Dileyen öğrencilerin ilk yıldan itibaren Washinton'da kuruma ait dil okulu Mentora'da yazları öğrenim görme fırsatı sunulacağını dile getiren Enver Yücel,  yüksek öğrenimini ABD ve Avrupa'da okumak isteyenlere önemli destek ve yardımlar sağlanacağını ifade etti.
 
Enver Yücel’in verdiği bilgiye göre;  okulun bu yıl açılması nedeniyle liseden mezun olacak ilk 3 öğrenciye Bahçeşehir Üniversitesi’nde tam burs,  yine BAU'yu tercih etmeleri halinde öğrencilerin aldığı puanlarla orantılı olarak burslar verilecek.
En çok önemsenen dallardan rehberlik  uygulamasıyla öğrencilerin hangi şehirde, hangi üniversitede, hangi bölümde okuyabileceğini erkenden tespit ederek,öğrencilere danışmanlık edilecek.  Öğrencilere ezbere tercih yaptırılmayacak, tercih edecekleri bölümlerle ilgili öğretim görevlileri ve sektör çalışanları ile yüzyüze görüşme fırsatı sağlanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv