Ülkemizi iyi günler bekliyor

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısı’nın çok verimli geçtiğini belirterek, “Ülkemizi iyi günler bekliyor” dedi.

  • 0
  • 1.379
Ülkemizi iyi günler bekliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe Külliyesi’’nde, ardından  Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısı’nın çok verimli geçtiğini belirterek, “Ülkemizi iyi günler bekliyor” dedi.
 
Yorgancılar, değerlendirmesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üyesi işadamlarının iç piyasada önemli bir hacme sahip olduğuna dikkat çekerek, “Dolayısıyla önce Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın iş dünyasını temsilcilerine hitap ederek en üst kademede piyasalara güven vermesi çok olumlu oldu” diye konuştu. Alınan kararlarla güçlü ekonomiye sahip Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişiminin etkilerini en kısa sürede atlatacağını kaydeden Yorgancılar, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun teklifinin de yasalaşması da iş dünyası temsilcileri olarak bizleri çok memnun etti. Başbakanımızın da belirttiği gibi vergi konusunda, borçların yeniden yapılandırılması konusunda iş dünyasının önünde yeni beyaz bir sayfa açıldı. Bu düzenlemeler iş dünyası temsilcileri olarak bizleri fazlasıyla memnun etti. İş dünyası temsilcileri bu yaklaşımı karşılıksız bırakmayacak ve yatırımlarına devam edecek. Ülkemizi iyi günler bekliyor” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Bayram sonrası sokağın nabzını tuttu

Ayvalık'ta coşkulu karşılama

Arşiv