Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Kuşadası Belediyesi tarafından kente farklı alanlarda spor tesisi ve etkinlik alanları kazandırmak için yaşama geçirilen tenis kulübü tamamlanma aşamasına geldi.

  • 0
  • 781
Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediyesi tarafından kente farklı alanlarda spor tesisi ve etkinlik alanları kazandırmak için yaşama geçirilen tenis kulübü tamamlanma aşamasına geldi. Uluslararası standartlara sahip tenis kortlarının yapımının bittiği tesis, soyunma odaları ve kafeterya binasının da inşa edilmesinin ardından spor tutkunlarının kullanımına sunulacak.

Türkiye’nin turizm başkenti Kuşadası, yıllardır özlemini çektiği spor tesisleri ve kültür merkezlerine Başkan Ömer Günel’in döneminde teker teker kavuşuyor. Bu kapsamda Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi'nde bulunan tenis kulübünün yapımı tüm hızıyla sürüyor. Toplam 6 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen tenis kulübünde, ekipler uluslararası standartlara sahip gece aydınlatmalı 4 tenis kortu ile 1 antrenman kortunun yapımını tamamladı.

Sporseverlerin maçları izleyebilmesi için seyirci tribünlerin de yerleştirildiği tesiste, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 900 metrekarelik yeşil alanın düzenlemesini de bitirdi. Yıl boyunca çeşitli turnuvalara ev sahipliği yapacak olan tenis kulübü, soyunma odaları ve duş kabinleri ile kafeterya binasının da inşa edilmesinin ardından spor tutkunları için hizmete açılacak. Tenis kulübü, modern görünümünün yanı sıra sunduğu spor yapma ve sosyalleşme imkanlarıyla da Kuşadalılar için yeni bir buluşma alanı olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv