Ulusoy'dan Soyer'e katkı armağanı

  • 0
  • 920
Yazı Boyutu:

(TURSAB)  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı(TURSAB)  Başaran Ulusoy, Kuşadası’nda düzenledikleri iftar yemeğindeTURSAB Yönetim Kurulu adına, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, “TürkTurizmine” verdiği katkılar nedeniyle çini süslemeli porselen tabak hediyeetti.

TURSAB tarafından Kuşadası Değirmen Restoran’da düzenleneniftar yemeğinde, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TURSAB ikinci Başkanı FiruzBağlıkaya, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuşadası’nda bulunan acenta sahiplerive Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer katıldı.

Gecede konuşan Birlik Başkanı Başaran Ulusoy, TürkTurizminin önemini belirttiği konuşmasında şunları söyledi: “Turizm benim içinher şeyden önemli.  Ülkemizde turizmin gelişmesini sağlayan ve projelerüreten herkesin yanındayım. Bu noktada çalışmalarını takip ettiğim ve çokbaşarılı bulduğum Tunç Soyer’e, TURSAB adına çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuzadına hazırladığımız bu hediyeyi de kabul etmesini rica ediyorum”

TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy konuşmasının ardından, TURSABYönetim Kurulu adına, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e turizme yaptığıkatkılardan ötürü çini süslemeli porselen tabak hediye etti.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, TURSAB YönetimKurulu ve Başkanı Başaran Ulusoy’a çok teşekkür ederek başladığı konuşmasında;“Şu an yeni bir projeye başladık.1521 yılında yapılan Sığacık Kalesi, şu andünyada yaşamın devam ettiği nadir kalelerden bir tanesi. Sığacık Kaleiçi’ndebulunan 284 evi restore ederek dünyanın en otantik tatil köyü halinegetiriyoruz. Kaleiçi’ndeki her evin bir odasını iki yatakla birlikte turizmekazandırıyoruz. Böylelikle dünyada eşi benzeri olmayan, hayatla, tarihle iç içe600 yataklı gerçek bir tatil köyünü hayata geçiyoruz” dedi.

Gecenin sonunda Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer,TURSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ve yönetim kurulu üyelerini,TURSAB’ın eylül ayında gerçekleştireceği yönetim kurulu toplantısı içinSeferihisar’a davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv