Üniversite binası hızla ilerliyor

  • 0
  • 600
Yazı Boyutu:

Selçuk’un ikinciüniversitesi olacak Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun inşaatçalışmaları hızla ilerliyor.  SelçukBelediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerine yine Selçuk Belediyesitarafından inşa ettirilen üniversite binasının inşaatı 14 Mayıs MahallesiKartalaltı Mevkii’nde sürüyor.

 

Üç bloktan oluşan tesisin ilk etapta öndeki A bloğun temeli,ikinci etapta da kolonların betonları döküldü. A Blok Bodrum kat döşeme betonuhafta sonu dökülerek A Blok bodrum kat betonarme imalatları tamamlandı.Önümüzdeki hafta A Blokta Zemin kat betonarme imalatları başlayacak. A Blokbodrum kat döşeme betonunun dökülmesinden sonra A Blok çevresinin dolgusuyapılarak B2 Blok temel kazısına başlanacak. Temmuz ayı içerisinde B2 BlokTemel betonu dökülmesi planlanıyor.

 

2014’DE HİZMETE HAZIR
İnşaatı 10 ay sürecek bina 7 bin 500 metrekare arsa üzerineinşa edilecek ve 2300 metrekare taban alanı olacak. Bodrum artı 2 kat olarakinşa edilecek olan yapı 5700 metrekare kullanım alanına sahip olacak.Bünyesinde derslikler, araştırma ve bilgisayar laboratuvarları, eğitmenodaları,120 kişi kapasiteli konferans salonu, yemekhane, kütüphane ve servisbirimleriyle tam donanımlı bir yüksekokul binası olarak hizmet verecek olanyapının inşaatının 2014 yılının Şubat ayında tamamlanması planlanıyor


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Bölge Bölge Türkiye

Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Büyük Adımlar

Bayraklı'da çocuklar yerinde öğreniyor

Çocuk Gözüyle Doğa ve Renkleri İbramaki'de

Arşiv