Ünlü mankenler açılışta

  • 0
  • 5.610
Yazı Boyutu:

Lady Vivien Angel gelinlik mağazası’nda ünlü mankenler podyuma çıktı. Defilede şarkı söyleyen Tuğba Özay, büyük alkış aldı. Banu Alkan, giydiği gelinlikle evlilik mesajı verdi.
 
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ün gerçekleştirdiği açılışa çok sayıda davetli katıldı.  
Açılışın sürpriz isimleri ünlü mankenler Ece Gürsel,  Irmak Atuk,  Şebnem Sheffer,  birbirinden şık gelinlik ve abiye kıyafetleri tanıttı ve  davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.  Defile sonrası gelinlikle podyuma çıkan Tuğba Özay, yeni çıkardığı albümünden şarkılar seslendirdi.  İzmir’e 4 yıldır gelmediğini belirten Özay, “Sizleri çok özlemişim.  Jubilemi 4 yıl önce Lady Vivien Angel ile yapmıştım. Tekrar beni sizlerle buluşturdular.  Çok mutluyum” dedi.  
Defile sonrası açılışın bir diğer sürpriz ismi sinema oyuncusu Banu Alkan oldu. Uzun zamandır aşk yaşamadığını vurgulayan Alkan, mağazada gelinlik giyerek herkesi şaşırttı.  Banu Alkan “Aşk istiyorum” dedi.
 Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, böyle bir mağaza açmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu soğuk havada defileyle içimiz ısındı. Bu tür ticari alanlar Karabağlar ilçemize renk katıyor. Özellikle genç kızlarımıza tavsiyem gelip bu çok katlı gelinlik merkezini gezmeleri.  Birbirinden şık gelinlik ve abiye kıyafetler var” dedi.  
Firma sahibi Talat Tütüncü ise Türkiye’nin en büyük gelinlik mağazasını İzmir’de açmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek tasarımını mimar Işıl Mumcu’nun yaptığı 3650 m2 kapalı alanda kurulu  4 katlı mağazanın birinci katında abiye, ikinci katında damatlık,  3 ve 4’ncü katlarında ise birbirinden güzel gelinliklerin yer aldığını söyledi. 
Ece Gürsel, Şebnem Schaffer, Irmak Atuk, Vanja Josic, Mine Postacı

Tuğba Özay
 

Talat Tütüncü, Onur Tütüncü,  Yağmur-Yunus İşçiler, Serdar-Ezgi Babayiğit, Hakan-Esin Öğer

Mehmet Bilgin, Işıl Mumcu, Sinan-Ebru Şahan, Ali Bilen,  Zeycan Ergin, Havva-İsmail Urhan

Melek Kızılata, Polat Akyurt, Ayşe Duran,  İnci Bentürk, Tahsin Kahyaoğlu, Gülden-Davut Dinsever, Banu Alkan

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv